fbpx

Vse kar morate vedeti o sušiju

Čeprav velja za naše konce suši kot precej eksotična jed, pa na kulinaričnem področju že nekaj časa ne vlada več prav nobena suša, ko gre za ponudbo te delikatese iz riža in surovih rib. Klasična specialiteta japonske kuhinje, ki je v 7. stoletju nastala bolj kot ne iz slučaja, zato vztrajno pridobiva na popularnosti in vse manj je tistih, ki je še niso okusili.

سوشي danes ni več omejen zgolj na restavracije, kot je npr. ljubljanska Sushimama, saj je prestop tudi že pragove domače kuhinje. Japonski kanapejčki tako postajajo vse bolj priljubljena alternativa klasičnim prigrizkom, ko se zleknemo v domači kanape in uživamo ob gledanju televizije. Vse večkrat pa riževe zavitke najdemo tudi na zabavah in drugih pogostitvah, ne toliko zato, da bi očarali s kulinarično eksotiko, pač pa ker gre za مرحبًا, okusno و estetsko privlačno hrano.

اقرأ أكثر: Recept: Poletni zelenjavni vietnamski zvitki

Če vas sušimanija še ni zajela, potem ne veste kaj zamujate. A brez skrbi. En, dva, tri lahko vse nadoknadite s spodnjo مخطط معلومات بياني in čez noč postanete suši mojster.

Suši za telebane.
Suši za telebane.

معكم منذ 2004

من سنة 2004 نحن نبحث في الاتجاهات الحضرية ونبلغ مجتمع المتابعين لدينا يوميًا بأحدث ما في نمط الحياة والسفر والأناقة والمنتجات التي تلهم بشغف. اعتبارًا من عام 2023 ، نقدم محتوى باللغات العالمية الرئيسية.