Hero-Phones-Bang
V zraku · tehnologija

To, da nova Nokia 8 prihaja v septembru, že vemo. Vemo tudi, da ne bo od muh. Govori se, da se podaja v boj z najmočnejšimi in najboljšimi na trgu. A nečesa (še) ne vemo. Zakaj je tako samozavestna, da se ne boji ostalih pametnih telefonov? Kaj jo dela tako posebno? Za to obstajajo štirje razlogi.

4 razlogi, zakaj kupiti Nokio 8:

1. Kamera Zeiss

Že Huawei je dokazal, da sodelovanja z najboljšimi obrodijo sadove, in tako je tudi z novo Nokio in velikanom za optiko Zeissom. Slednji so izdelali prvo kamero za Android ter jo opremili s 13 milijoni slikovnih pik. Najdete jo tako na prednji kot na zadnji (dvojna kamera) strani.

2. 360-stopinjsko zajemanje zvoka OZO

Nokia 8 je prvi pametni telefon z OZO-tehnologijo zajemanja zvoka. Trije vgrajeni mikrofoni bodo skrbeli, da vam ne bo ušel noben šum ter da bodo videoposnetki ujeli vsako izrečeno besedo. OZO-tehnologijo uporabljajo filmarji, kar je dovolj zgovorno.

VEČ: NOKIA 8: VRAČA SE LEGENDA, KI NEPOSREDNO NAPADA VELIKANE SAMSUNG, APPLE, HUAWEI …

3. Funkcija Dual-Sight mode

S to funkcijo boste lahko videoposnetke v živo prenašali na družbenih omrežjih. Dogajanje, ki ga bosta hkrati zajemali prednja in zadnja kamera, boste lahko spremljali na deljenem zaslonu. So selfiji stvar preteklosti?

4. Prva high-end Nokia na Androidu

Do zdaj so vrhunske Nokie delovale na platformah Windows oz. Symbian, a kaj, ko sta obe precej nepomembni v svetu pametnih telefonov. Nokia 8 se lahko ponosno postavi ob bok ostalim vrhunskim androidnim mobilnikom in si tako izbori svoje mesto med uporabniki.

Dovolj dobri razlogi, kajne? Cena za Nokio 8, ki izide naslednji mesec, je 599 evrov.

91Q2qwkPjVL._SL1500_ Dodatek, ki naredi pisalno mizo idealno iPhone-8-function-area-concept-image-005-800x392 Kdaj bomo lahko kupili iPhone 8? 20882404_1963793853858614_5729619839101817295_n Gotoky: pametni walkie-talkie slovenskega zagonskega podjetja cover-slika The Depict Frame: platno za slike, ki pravzaprav to ni · · · ·