Spletne strani za dolgočasne dni
V zraku · buzz buzz

Včasih pride dan, ko ni veliko dela ali pa preprosto zunaj pada dež in je lepše biti na toplem v hiši in srfati po spletu. Verjetno je že vsakdo izmed nas kdaj pa kdaj na spletu iskal zanimive strani ali preprosto odkrival nove domislice.

Za vas smo pripravili izbor 5 izjemno zanimivih neuporabnih spletnih strani, ki vam lahko popestrijo prav take rahlo počasne dneve.

Weavesilk.com

Weavesilk.com – zelo sproščujoča spletna stran, ki jo priporočamo vsem po napornem delu v službi ali tedaj, kadar iščete zanimiv način sproščanja živcev. Posebej se prilega ob kakšni mirni glasbi, da lahko ustvarjate vzorce po ritmih melodije.

Ineedaprompt.com

Ineedaprompt.com – potrebujete zamisel za risanje, slikanje ali pisanje? Ta spletna stran podaja zamisli glede na vaš izbor – samostalnik, glagol, pridevnik in podobno. In verjemite mi na besedo – nekatere od njih so prav zabavne!

Flashbynight.com

Flashbynight.com – ko se združita zabava in napenjanje sivih celic – ali vam bo uspelo pobarvati okvir z le eno barvo z največ 30 kliki? Klikaj za zabavo! Se da – preizkušeno!

PREBERITE ŠE: Emoji Mosaic – spletna stran, ki tvojo fotografijo spremeni v mozaik iz smeškov

Incredibox.com

Incredibox.com  – izrazi se skozi glasbo! Ustvari svoj glasbeni miks in ga deli s svetom. Lepo oblikovana spletna stran, ki ti omogoča, da si na simpatičen način ustvariš glasbeno ozadje za vsak trenutek!

Theuselessweb.com

Theuselessweb.com – zmagovalka med izborom petih neuporabnih spletnih strani je prav gotovo tale – prijetno zapravljanje prostega časa vam želimo!

Je tvoja mama najboljša mama na svetu? 17 znakov, da je tvoja mama najboljša mama na svetu Jesensko listje, kot slikarsko platno Joanna Wirażka odpadlo jesensko listje uporablja kot slikarsko platno za svoje slike Zveza 6 nasvetov, kako kar najhitreje preboleti razpad zveze Melania Trump v družbi soproga in sina. Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike? ·