rehost%2F2016%2F9%2F13%2F8160ead5-3362-4ce7-bdc7-6ff07d844c92
V zraku · odnosi

Ali nam uspe ali pa ne. Takšen je svet partnerskih odnosov in zmenkarij. A počasi rastemo in vedno bolj se zavedamo, kaj je tisto, kar pravzaprav hočemo. Po 25. letu smo ženske že skoraj gotovo prepričane, da poznamo tip moškega, ki nas privlači in s katerim vidimo prihodnost. In s temi 6 tipi moških prav gotovo ne bomo nikoli več.

1. ‘Lepljivec’

Ni hujšega kot lepljivec, moški, ki se kar lepi nate in ti ne dovoli, da bi bila samostojna. Takšni moški so tudi vedno zaskrbljeni, kaj počne ženska, ko ni z njimi. Morda se sprva zdi ljubko in počutimo se zaželene, a sčasoma nam lahko ta oseba prireže krila. In to le zato, da se sami počutijo dobro v svetu svojih negotovosti.

2. Fizično privlačen, a dolgočasen

Ljubezen je veliko več kot le prvi vtis. A ker nad nami visi to ‘prekletstvo’ prvega vtisa, se hitro zaletimo in na koncu končamo z nekom, ki je sicer zelo privlačen, a tudi dolgočasen.

3. Za vedno bad boy

Veliko žensk fantazira o ‘porednem’ fantu z usnjeno jakno. Je razburljivo in za to se lahko v veliki meri zahvalimo filmom. A sčasoma zbledi tudi ta vznemirjenost in njegovi podvigi niso več navdušujoči, temveč kvečjemu neumni.

PREBERITE ŠE: 9 ‘PRAVIL’ ZA VROČE DOLGOLETNO RAZMERJE, KI JIH MORA POZNATI VSAK PAR

4. Nadzornik

Nihče se ne želi počutiti utesnjenega, predvsem pa ne v razmerju. Živimo v družbi, kjer se velikokrat znajdemo v situaciji, ki daje občutek stalnega nadzora, in tega prav gotovo ne potrebujemo še v razmerju.

5. Čustveni vrtiljak

Nič ni narobe z izražanjem čustev, to je popolnoma človeško. Le da noben nima želje, da se vsak dan znova znajde v bojišču čustev ali pa v telenoveli.

6. Nerazgledan moški

Nihče no pričakuje, da imamo ljudje izobrazbo o vseh možnih stvareh na svetu, a preden o čemerkoli spregovorimo, je dobro, da imamo neko ozadje in da stvari poznamo. Odprti moramo biti za različne vidike in ne verjeti vsemu, kar slišimo.

321ac4ab8c0e10754ac7b5e74ed4443e Top ideje za poletni zmenek shutterstock_329959085 Do službe z igranjem videoigric 1000-500-citymagazine-cover 10 vročih stvari, ki jih morata narediti kot svež par giphy (8) 10 najlepših ljubezenskih citatov · · · · ·