toa-heftiba-214333
V zraku · odnosi

Moški in ženske v povprečju na različne načine izkazujemo ljubezen in naklonjenost. Zato nas tu in tam kakšna dejanja našega partnerja lahko zmedejo. Resnica je, da smo si pač precej različni. V članku si lahko preberete 8 načinov, s katerimi moški pokažejo, da so z ljubeznijo svojega življenja.

Poznate svojega moškega? Potem bodite pozorne na te znake s katerimi moški jasno pokažejo, da so z ljubeznijo svojega življenja.

1. Prisluhne ti.

Na splošno so ženske boljši poslušalci kot moški. Če pa moškega nekaj pritegne, bo temu posvetil vso pozornost.

2. Brez problema kaj žrtvuje.

Ko moramo določeno stvar žrtvovati, je to zelo težko. Moškim, še posebej tistim zelo racionalnim, pa se zdi to marsikdaj popolnoma nesmiselno. Če te postavlja na prvo mesto, je to zelo dober znak njegove naklonjenosti.

3. Pokaže svojo ranljivo plat.

Moški zelo neradi pokažejo svojo ranljivo plat. Ko se to zgodi,  si lahko prepričana, da mu ogromno pomeniš.

4. Zdiš se mu izjemno lepa tudi takrat, ko se sebi zdiš popolnoma neurejena.

Prvih nekaj mesecev se ženske vedno trudimo, da smo za svojo simpatijo čim bolj urejene. Potem pa na vrata potrka realno življenje, ko za kaj takšnega včasih pač ni časa. Če se svojemu moškemu zdiš zelo lepa tudi, ko si pravo strašilo, je zagotovo precej zaljubljen vate.

5. Nate je ponosen in to tudi pokaže.

Zaljubljen moški brez problema pokaže, kako ponosen je nate. Pa naj bo to na področju dela, športa ali pa umetniških dosežkih.

6. Zate se bo boril.

Zaljubljen moški ne bo pustil, da mu spolziš iz rok. Zate se bo boril tako med dvorjenjem kot v času resne zveze.

7. Stoji ti ob strani.

Če zaljubljeni moški zazna, da njegovi izvoljenki preti nevarnost, ji bo nemudoma stopil v bran.

8. Spoštuje tvoje prijatelje in družino.

Življenje na žalost ni pravljica. In nič nenavadnega ni, da se tvoj dragi in tvoj oče ne razumeta najbolje. S tem pa ni nič narobe, dokler ostajata drug do drugega spoštljiva. Zaljubljeni moški se bo do tvojih prijateljev in družine spoštljivo vedel.


clarisse-meyer-265656-unsplash To je znak, da ti tvoj dragi laže photo-1456553405974-0712f71f2e69 Teh stvari zrel moški nikoli ne bi naredil photo-1490129375591-2658b3e2ee50 3 iluzije, zaradi katerih nam veze pogosto propadejo haley-powers-370171 Toliko seksa potrebujejo srečni pari · · · ·