Zaslon ASUS Designo Curve MX34VQ
V zraku · tehnologija

Brezžično polnjenje postaja nekaj vsakdanjega, saj večina novih telefonov omogoča brezžično polnjenje. A zakaj bi imeli za polnjenje posebno enoto, ko pa lahko tehnologijo indukcijskega polnjenja integrirate v kaj drugega, kot je na primer zaslon? To je storil Asus, ki je izdelal vrhunski ukrivljen zaslon, ki je zahvaljujoč Qi-sprejemniku tudi polnilna postaja.

Vse več ljudi uporablja brezžično polnjenje, saj je praktično vsak novejši telefon opremljen s tehnologijo brezžičnega polnjenja. Na kablih zares vztraja le še Apple, ki ogromno zasluži s prodajo polnilcev. Vsi ostali so večinoma že skočili tudi na brezkabelski vlak. Asus je zato predstavil vrhunski ukrivljeni zaslon Asus Designo Curve MX34VQ, ki omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov. Za to se ima zahvaliti tehnologiji brezžičnega polnjenja Qi. Polnilec ima moč petih vatov, skrili pa so ga v stojalo.

PREBERITE ŠE: CES 2017: Od pikslov se zvrti – Dell predstavil računalniški zaslon 8K

Asus Designo Curve MX34VQ ima 34-palčni v slogu očesa ukrivljen zaslon Ultra-wide QHD ločljivosti 3440 x 1440 slikovnih točk (2,5-kratnik zaslona Full HD) s 178-stopinjskim vidnim kotom (razmerje stranic 21 : 9, kontrastno razmerje 3000 : 1). Opremljen je tudi s tehnologijo FreeSync, ki v primeru uporabe grafičnih kartic AMD omogoča bolj gladko prikazovanje slike. Seveda pa se zaslon, ki pokriva 100 odstotkov spektra sRGB, odlično razume tudi z grafičnimi karticami Nvidia. Za zvočno kuliso skrbita 8-vatni zvočni sistem Harman Kardon in tehnologija Asus SonicMaster. Od priključkov naštejemo HDMI, DisplayPort in klasični priključek za slušalke. Namenjen je tudi igranju računalniških iger, saj s svojo zasnovo in tehnologijo uporabnika dobesedno posrka vase.

Galerija – zaslon Asus Designo Curve MX34VQ:

Zaslon ASUS Designo Curve MX34VQOdpri galerijo

Instant fotoaparat na meh Jollylook Jollylook – vintage instant fotoaparat na meh iz recikliranega kartona Klimatska naprava Samsung Wind-Free Samsung Wind-Free: inovativna klimatska naprava, ki ne piha Apokalipsa danes Po kultnem filmu Apokalipsa danes nastaja računalniška igra Apocalypse Now – The Game Piaggio Gita Piaggio Gita – robot nosač, ki dostavlja in zvesto sledi · · · ·