maxresdefault (4)
V zraku · tehnologija

Že veliko nenavadnih tehnoloških ”gadgetov” se nam je predstavilo, a takšen še ne. Kako bi bilo tipkati po steklu? Če ste si kdaj zastavili podobno vprašanje, vas zdaj čaka odgovor. Bastron je namreč steklena računalniška tipkovnica brez tipk.

Popolnoma gladka tipkalna podlaga bi znala sprva delovati malo čudno, celo neprijetno, saj smo vajeni dejanskih tipk in občutka, ki nam ga omogočajo. A če smo se precej hitro privadili pametnih telefonov, se bomo tudi tega. No, tudi Bastron spada v družino pametnih napravic. Deluje tako z operacijskim sistemom Windows 10 kot tudi z Macom. Steklena površina, ki jo osvetljuje LED-svetloba, je obdana z aluminijastim okvirjem. Ena od prednosti popolnoma gladke površine je seveda ta, da tipke ne bodo več umazane. Bastron je vodoodporna tipkovnica, tako da tudi če jo umažete, s čiščenjem ne bo težav. Je izjemno tanka, saj meri zgolj 12 mm v debelino. Kupite jo lahko v dveh barvnih različicah okvirja, in sicer zlati ter srebrni. Cena za prvo je 80 evrov, za drugo pa kak evro več.

Ni kaj, prihodnost je tu, zagrabimo jo!

PREBERITE ŠE: TIPKOVNICA AUDI – JE TO NAJBOLJ ELEGANTNA TIPKOVNICA VSEH ČASOV?

Galerija slik: Bastron

Bastron: steklena tipkovnicaOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover iPhone kmalu ne bo več dovolil, da vozite in uporabljate telefon needs for speed Videoigra Need For Speed Payback, več akcije kot v filmih Hitri in drzni 1000-500-citymagazine-cover Samsung CHG90: najboljši zaslon za igranje igric cover-manca-honor-8-lite Miss športa Slovenije 2017: “Biti mora hiter in aktiven kot jaz!”