P90268215_highRes_bmw-r-ninet-in-speci (1)
Utrip mesta · mobilno

V avtomobilskem svetu smo individualizacije že povsem vajeni, precej manj pa smo tega vajeni, ko gre za motorna kolesa. Do zdaj so se večinoma predelovali in tako ali drugače spreminjali predvsem motorji z one strani luže. Želji kupcev po vedno večji originalnosti, so prisluhnili pri BMW Motorradu in ponudili serijo modelov BMW R nineT, ki jih bo mogoče unikatno prilagoditi posameznikovim željam.

Kot pravi rek “100 ljudi, 100 čudi”, so tudi okusi za motocikle drugačni. Od zdaj si bo precej lažje izoblikovati motor BMW, ki  bo točno tak, kot si bodo posamezniki zaželeli. Pod imenom BMW Motorrad Spezial boste tako našli nadomestne dele, ki so že tovarniško vgrajeni, vam pa si z delom ne bo treba mazati rok.

Izbira je velika in zajema ročno poslikane posode za gorivo, sedeže, platišča, ročke, stopalke in še kaj. Od jeseni dalje bosta za takšno predelavo na voljo modela Touring in Heritage, pozneje pa se jima bodo pridružili še ostali modeli iz serije R nineT. In kar je še najboljše, s pomočjo konfiguratorja si ga boste sami sestavili, nato pa počakali, da vam ga dostavijo do vašega najbližjega prodajalca motornih koles BMW.

PREBERITE ŠE: BMW R NINET KOT POKLON 90 LET BMW MOTORRAD

Galerija – BMW Motorrad Spezial

BMW Motorrad SpezialOdpri galerijo
Skoda-Tesa-CityM--5696 Mestna priročnost: Škoda Fabia Black Editon & Tesa Jurjaševič Skiro BMWX2 City BMW X2City: električni skiro belo-modre značke cover-ford-fiesta NAGRADNA IGRA: Poteguj se za Fiesta vikend! Novi Audi A8 Audi A8: mega limuzina, ki masira stopala in vozi sama · · · ·