Članek ‘129 načinov, kako dobiti moža’ iz leta 1958 dokazuje, kako so se spremenili časi
V zraku · buzz buzz

Če bi morali opisati 50. leta prejšnjega stoletja, bi verjetno omenili hladno vojno med Združenimi državami Amerike in Sovjetsko zvezo? Elvis Presley je postal svetovna zvezda. Poslali smo tudi prve satelite v orbito. Zagotovo pa niste vedeli, da so v revijah ženskam posebej svetovali pri zapeljevanju moških. Morda vam kakšen nasvet tudi danes pomaga.

V lifestyle revijah lahko tudi danes najdete nasvete, na kakšen način zapeljati moškega. A zelo nenavadno je, s kakšnimi nasveti s izobraževali ženske pred mnogimi leti. Uporabnik Facebooka Kim Marx-Kuczynski nas je na to spomnil, saj je kupil revijo McCall’s iz leta 1958, v kateri svetujejo, kako na 129 načinov dobiti moža.

Članek v reviji se začne z informacijo, da je v Združenih državah šestnajst milijonov žensk, starih sedemnajst let, ki niso poročene. Zato je založnik prosil 16 ljudi, naj oblikujejo strategije, ki bi jih lahko osamljene ženske uporabile, da bi pritegnile pozornost moških. Uvodoma jih naučijo, kje najti moškega, nato pa, kaj morajo vedeti o tem, kako mu nakazati, da jih opazi. Ko so opažene, se morajo naučiti, kaj storiti, da bodo dobro videti. In seveda, kako ga navsezadnje tudi osvojiti.

Med prebiranjem nasvetov, ki smo jih zbrali v galeriji slik, vam bo jasno, da so se časi neverjetno spremenili. A kakšni nasveti so se obdržali tudi danes in jim marsikatera ženska verjetno strogo sledi.

Galerija slik – 129 načinov, kako dobiti moža

1Odpri galerijo
Smešne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije Bizarne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije, ki so jih poslušali tvoji starši image 10+ stvari, ki jih morate narediti v mladosti, da ne boste kasneje obžalovali amy-shumer-and-the-problem-i-feel-pretty-movie-2018-read-3cfcc333-cf79-42e8-80a3-b7f7272e2668 10 zvijač, ki jih restavracije uporabljajo za to, da bi več zapravili Če teh 7 stvari vpliva nate, si morda duhovno nadarjena oseba Če teh 7 stvari vpliva nate, si morda resnično duhovna oseba · · ·