Pohodniški čevlji Columbia Canuk Titanium so na voljo v črni in beli barvi.
Utrip mesta · moda

Iščete zares obstojne in udobne pohodniške čevlje z oprijemom, ki mu ni para? Potem so Columbia Canuk Titanium kot naročeni za vas. Ojačani so s titanom, za podplat pa je poskrbel francoski izdelovalec pnevmatik Michelin, ki bojda nekaj malega ve o oprijemu.

Za vse, ki iščete zares vrhunske pohodniške čevlje, ki ne sklepajo kompromisov, je Columbia pripravila model Canuk Titanium. Čevlji z odlično izolacijo skrbijo, da vas ne bo nikoli več zeblo v prste, vodoodporna konstrukcija pa nogam istočasno nudi izjemno zračnost.

PREBERITE ŠE: Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto

Če se je za notranji in zgornji del čevlja Columbia zatekla k lastnim rešitvam in tehnologiji, ji je pri podplatu in zunanjem delu na pomoč priskočil ‘gumar’ Michelin. Podplat nudi oprijem tudi na ledu.


LED šal LED-šal – šal, ki žari kot zvezdnato nebo naslovna Nagradna igra: podarjamo celovito oskrbo vida v Optiki Krstič Najdražji božični pulover na svetu Spoznajte najdražji božični pulover na svetu Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Prestižna ročna ura iz safirja Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire · ·