BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Ustvarjalni proces nekaterih ljudi lahko traja več let, drugim čudežno dozori v eni noči. In to se je zgodilo nemškemu fotografu Lucasu Zimmermannu, ki se je neke meglene noči ustavil na semaforju in prvič v življenju nanj pogledal z umetniškega vidika. Tako se je rodila čudovita serija fotografij semaforjev, ujetih v megleno noč v Weimarju v Nemčiji.

“Čakal sem, da se bo na semaforju prižgala zelena, pri tem pa sem strmel v rdečo. Takrat sem videl vizualni učinek megle,” pravi Lucas Zimmermann, fotograf in grafični oblikovalec. S stojalom in svojim 17–40 mm objektivom je najprej naredil nekaj testnih posnetkov, nato pa začel zares. Edina manipulacija, ki jo je uporabil naknadno, je bila ravnotežje beline. S temi fotografijami Lucas dokazuje, da je pod pravimi pogoji vsakdanje predmete mogoče spremeniti v objekt čiste lepote. V galeriji si oglejte serijo fotografij semaforjev v megli, ki je bila posneta na križišču blizu Wiemarja v Nemčiji.

PREBERITE ŠE: Druga plat baleta – čutni portreti baletk v zasebnosti njihovega doma

Galerija – čudovite fotografije semaforjev v megli

Čudovite fotografije semaforjev v megliOdpri galerijo
Rekordni zeleni val Rekorden zeleni val – ujel 240 zelenih semaforjev zapored Najbolj popularne blagovne znamke 2016 Top 10 – najpopularnejše blagovne znamke 2016 Viski namesto denarja. Bo Češka namesto dežela piva po novem dežela ruma? BeFunky Collage Zvezdniki ob boku sester in bratov, za katere sploh nismo vedeli, da jih imajo · · ·