1000-500-citymagazine-cover
V zraku · dizajn

Delo na računalniku ob pogledu na živahno ulico, mestni park ali pekarno na vogalu je najbrž veliko bolj prijetno kot ob pogledu na steno. Pisarniško delo po navadi poteka v relativno majhnih, zaprtih prostorih, ki pa tudi vplivajo na naše razpoloženje. A ne bi bilo super imeti pisalne mize tik ob oknu? Zdaj jo lahko imate.

Pri podjetju DeskView so v sodelovanju z oblikovalci in inženirji prišli do rešitve. Izdelali so mizo, ki jo na hiter in preprost način lahko pritrdite na katerokoli okno v pisarni ter na njej nadaljujete delo. Stojali oz. držali sta narejeni iz lahkega aluminija, izjemno vzdržljiva guma skrbi za mehko vpenjanje delovne površine, ki je na voljo v treh različicah. Če imate pomisleke glede nosilnosti, brez skrbi, saj na pult lahko postavite kar 30 kilogramov. Ko se naveličate določenega mesta v pisarni, se preprosto prestavite na drugega. Vzelo vam bo vsega 5 sekund.

PREBERITE ŠE: PILL – PISALNA MIZA, KI JE TUDI STENSKA OMARICA

Poskrbite le, da bodo okna čista!

Galerija slik: DeskView

DeskViewOdpri galerijo
citymagazine-cover IKEA: V Ikeo že to jesen prihaja pametni dom doma narejeni bazeni Trend tega poletja so doma narejeni bazeni Playplay-cover Retro pohištvo PLAYplay – igrivo, barvito, drzno city-night-scape-blinds-4 Zatemnitvene zavese, zaradi katerih boste imeli občutek, da živite v penthousu ·