1 eon introduction1_800x600px
V zraku · tehnologija

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO.

Skupina United Group in Telemach predstavljata EON, televizijsko platformo najnovejše generacije. EON nadomešča obstoječo storitev D3GO in bo z največjim številom funkcionalnosti doslej na voljo na vseh zaslonih – tablici, pametnem telefonu in računalniku. Poleg tega je pomembna novica, da bo EON že od začetka na voljo na pametnih televizorjih, drugo leto pa bo na voljo tudi digitalni sprejemnik EON, s katerim bodo vse nove in intuitivne funkcije na voljo tudi na drugih napravah in ne le na pametnih televizorjih.

TELEVIZIJA PREK APLIKACIJE ZA PAMETNE TELEVIZORJE

S storitvijo EON bo v regiji prvič mogoče gledati televizijo prek aplikacije za pametne televizorje najnovejše generacije. EON lahko uporabljate v vseh brskalnikih, ne da bi morali nameščati dodatno programsko opremo (vtičnik). Uporabniki mobilnih naprav in pametnih televizorjev pa morajo le namestiti aplikacijo iz trgovin App Store ali Google Play.

PRIVLAČNEJŠI IN PREPROSTEJŠI VMESNIK

Inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika EON omogoča preprosto in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje ter ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in opomnikov za oddaje, ki jih želite gledati. Tudi iskanje v Video klubu je zdaj bistveno hitrejše in preprostejše, saj lahko iščete po naslovu, žanru, letu izdaje ter oceni.

GLEJTE NAPREJ NA DRUGI NAPRAVI

Video klub ima še eno novo funkcionalnost. EON vam omogoča, da začnete program gledati na eni napravi in nato nadaljujete na drugi. Tako vas film ali serija počaka točno tam, kjer ste prenehali gledati, da lahko nadaljujete, ko je za to najprimernejši čas.

TELEVIZIJA ZA 7 DNI NAZAJ

Namesto da bi bili omejeni na 72 ur, lahko zdaj gledate vsebine, ki so se predvajale v zadnjih 7 dneh.

VSI PROGRAMI NA VSEH NAPRAVAH

S storitvijo EON so vse vsebine v izbranem paketu vedno z vami na vaših najljubših napravah.

NAJBOLJŠI NAČIN ZA GLEDANJE VRHUNSKIH TELEVIZIJSKIH VSEBIN.


Hero-Phones-Bang 4 razlogi, zakaj kupiti Nokio 8 91Q2qwkPjVL._SL1500_ Dodatek, ki naredi pisalno mizo idealno iPhone-8-function-area-concept-image-005-800x392 Kdaj bomo lahko kupili iPhone 8? 20882404_1963793853858614_5729619839101817295_n Gotoky: pametni walkie-talkie slovenskega zagonskega podjetja ·