1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija

Od danes naprej je na voljo nova platforma za televizijske in video vsebine skupine United Group in Telemacha, ki bo povsem spremenila vašo izkušnjo gledanja televizije!

Platformo EON so razvili najboljši regionalni strokovnjaki za razvoj programske opreme v tehnološkem razvojnem centru podjetja United Cloud. Platforma EON je kombinacija inovativnega oblikovanja in najširšega nabora inovativnih funkcij, ki obstoječo storitev D3GO nadomešča na vseh zaslonih – tablicah, pametnih telefonih in računalnikih, v nasprotju s predhodno platformo pa je na voljo tudi na pametnih televizorjih.

Platforma EON vam prinaša inovativno oblikovanje uporabniškega vmesnika, preprosto in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje, ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in oddaj, vklop opomnikov za oddaje, možnost nadaljevanja predvajanja filmov in serij iz Video kluba na drugih napravah, ogled za nazaj za do 7 dni in vse programe iz vaših paketov na vseh napravah.

Oglejte si, kakšen je videti EON!

Uporaba in prehod na platformo EON sta zelo preprosta. Vsi uporabniki storitve D3GO ste bili včeraj po e-pošti obveščeni, kako aktivirati platformo EON.

EON – najboljši način za gledanje vrhunskih televizijskih vsebin.


cover-Technics SP-10-R Technics SP-10R: gramofon po izbiri najzatevnejših avdiofilov Instagif: polaroid, ki printa gife. Instagif NextStep: polaroid, ki natisne GIF-e cover-radio Ruark R7 – radiogram za ljubitelje odličnega zvoka Elektronski papir, ki se spremeni v svetilko. Elektronski papir, ki se spremeni v svetilko ·