Equilibrium Bike
Utrip mesta · mobilno

Zgodba se je začela pred sedmimi leti v Italiji. Takrat je namreč Stefano Zellner na ulici našel zapuščeno kolo ter ga začel prenavljati. Po tednih ustvarjanja v očetovi garaži je naposled sestavil okolju in očesu izjemno prijazno kolo.

Aluminijasti okvir, krmilo in nosilec sedeža ter karbonske vilice poskrbijo za izjemno udobno in lahkotno vožnjo. Kolo Equilibrium je opremljeno tudi z dvema prestavama ter izjemno udobnim sedežem Spyder Saddle iz fleksibilne plastike, ki med uporabo ne spreminja oblike.

Zaradi velikega ‘nelegalnega povpraševanja’ v mestih so kolo opremili tudi z LED-lučjo, ki v primeru kraje deluje tudi kot 120-decibelska sirena. To bo nedvomno pomirilo vsakega lastnika.

Galerija slik: Equilibrium Bike

Odpri galerijo
skoda-vision-e-concept Ti futuristični avtomobili se bodo vozili po naših cestah v naslednjih letih Ta izgleda priročna integrirana tenda! Happier camper – retro kamp prikolica, ki jo je navdihnil VW minibus Vlak Shiki-Shima Najbolj luksuzni vlak na svetu je japonski vlak Shiki-Shima BAGLIETTO 46M FAST YACHT BAGLIETTO 46m Fast Yacht – sanjska jahta ·