Fitbit_Ionic_Sport_Cobalt_Shot10_wScreens_0
V zraku · tehnologija · pametne ure

Časi, ko smo na zapestju nosili zgolj časomer, so že davno minili. Zdaj nosimo veliko več. Glasbo, zemljevid, merilec srčnega utripa, opomnik, spletno pošto in to vse v eni napravici. Pri Fitbit so želeli stopiti ob bok najboljšim pametnim uram in z Ionicom jim je očitno uspelo.

Kot se za najboljše spodobi, tudi Fitbit Ionic krasijo odpornost na vodo, GPS, merilnik srčnega utripa, brezstično plačevanje in opomnik.

Ima pa ura še kakšno lastnost, ki jo naredi precej unikatno. Izmeri lahko kisik v krvi ter vas tako opozarja na morebitne zdravstvene težave. Športniki boste v Ionicu našli tudi ‘osebnega trenerja’, ki vas bo vodil skozi vadbeni proces ter vas zalagal s povratnimi informacijami o napredku. Tudi skozi stresne trenutke vas bo peljala, saj lahko na podlagi srčnega utripa izračuna, kako hitro bi morali dihati, ko ste v stresni situaciji. Baterijo, ki zdrži celih 4 dni, pa tudi ne gre zamolčati, kajne? Ionic je na voljo v treh barvah, paščki pa so narejeni iz različnih materialov.

Cena za Fitbit Ionic je 349,95 evrov.

Galerija – Fitbit Ionic – pametna ura, ki je ujela velikane

Fitbit Ionic – pametna ura, ki je ujela velikaneOdpri galerijo
G-Shock GPW2000 Gravitymaster G-Shock GPW2000 Gravitymaster: poklon pilotom in avanturistom Pametna ura Dot Pametna ura Dot: ko je čas otipljiv Casio Pro Trek Pametna ura Casio Pro Trek: za najbolj pogumne cover-garmin Pametna ura Garmin Quatix 5 Marine · · · ·