Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · moda

V zadnjem času se kar veliko govori o VR- in AR-očalih, konec koncev jih je na trgu čedalje več. Tudi mi smo jih že kar nekaj predstavili. Poleg izjemne inovativnosti, novega ‘peskovnika’ za tehnološke avanturiste, je očalom skupen tudi (do zdaj) precej neroden videz. Če bi jih nosili na ulici, bi zagotovo privabili poglede mimoidočih, ki bi se najbrž tudi malo pošalili na vaš račun. Lahko pa se zbadljivkam tudi izognete.

V korejskem studiu PDF Haus je oblikovalec Jaehyun Ha zasnoval VR- in AR-očala znamke Givenchy, ki se jih bodo razveselili tudi največji estetski petičneži in modni zapriseženci.

Glavna lastnost, poleg videza, s katero se očala Givenchy lahko pohvalijo, je združitev funkcije navidezne in obogatene resničnosti. Skozi barvne leče boste lahko uživali v navideznem svetu, pod njimi pa se skrivajo prozorne leče, ki vas bodo popeljale v svet obogatene resničnosti. Na okvir so namestili tudi kamero in obroček, s katerim boste lahko spreminjali nastavitve.

Ali bodo očala Givenchy VR/AR zares prišla na trg, bomo pa še videli.

Galerija – Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek

Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatekOdpri galerijo

DOche2HVQAARXGK Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic. Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic 03 Vinci 2.0: prve pametne slušalke z umetno inteligenco na svetu Električna deska Stark Mobility Električna deska Stark Mobility, ki je drugačna od drugih električnih desk · · · · ·