Ilustracije deklet
V zraku · buzz buzz

Laura Bernard je nadarjena ilustratorka iz Avstralije, ki pretežno riše dekleta, takšna, ki bi si jih želeli spoznati v resničnem življenju. Krasi jih edinstven slog oblačenja, prav vse pa imajo realistične proporce telesa, zaradi česar se z njimi lažje identificiramo. Nam je najbolj simpatično deklet s tatujem rože, pa tebi?

Melbournčanka Laura Bernard skorajda ekskluzivno riše dekleta. Številne narisane posameznice imajo edinstvene tatuje, ki bi si jih želeli imeti tudi sami.

PREBERITE ŠE: Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom

Bernardova stavi na podrobnosti – dekleta krasi edinstven slog oblačenja, svojstvena poza in izraz na obrazu -, ki pripovedujejo zgodbo posameznice realnih proporcev, zaradi česar se z njimi lažje poistovetimo.

Galerija – ilustracije Laure Bernard:

Prikupne ilustracije dekletOdpri galerijo

Polet z motornimi sanmi Ekstremno! Polet z motornimi sanmi! Obama kot NBA-košarkar Barack Obama kot NBA košarkar v videoigri 2K17 Kretnje Žaljive geste, za katere niste vedeli, da so žaljive Iz zakladnice muzej slabe umetnosti MOBA Muzej slabe umetnosti MOBA: tako slaba umetniška dela, da si zaslužijo pozornost · ·