header-bg
V zraku · buzz buzz

Kdo je najbolj seksi moški na svetu 2017? Revija People je ponovno izbrala najbolj seksi živečega moškega na svetu, ki pa se je tokrat izkazal za nekoliko bolj kontroverzno izbiro, ki množicam le ni tako povšeči. Lani si je laskavi naslov prislužil Dwayne Johnson, kdo pa letos?

Dwayne Johnson, David Beckham, Channing Tatum, Chris Hemsworth, George Clooney, Bradley Cooper …, to je samo nekaj moških, ki so v zadnjih letih od ameriške revije People prejeli laskavi naslov najbolj seksi moškega na svetu. Letos je izbira morda nekoliko manj znana, zagotovo pa bolj kontroverzna. Najbolj seksi moški na svetu 2017 je namreč Blake Shelton.

Če ste se zdaj vprašali “Am, kdo?”, nič hudega. To je reakcija večine Evropejcev. Blake Shelton je namreč 41-letni pevec iz Nashvilla, sodnik v vseh 12 epizodah ameriške različice oddaje The Voice in mož Gwen Stefani. In glede na revijo People zdaj tudi najbolj seksi moški na svetu.

Kar nekaj ljudi se s to odločitvijo ne strinja, večina je namreč svoj glas namenila Idrisu Elbi.


počnete napačno Teh 10 stvari že celo življenje počnete napačno shutterstock_219489676 To so izjemno čudaške stvari, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo skupaj crystal-shaw-515211-unsplash Najlepši ljudje naj bi bili rojeni v tem astrološkem znamenju shutterstock_558212509 10 enostavnih navad srečnih parov ·