cover-incubate
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · V zraku · tehnologija

Ljudje se ves čas ukvarjamo s (svojo) prihodnostjo. Kaj bomo študirali, kam bomo odpotovali na počitnice, kaj bomo naslednje jutro oblekli za v službo, kakšno bo naše finančno stanje prihodnje leto in še in še. Pa pustimo tako velika vprašanja raje za drugič. Za vas imamo nekaj bolj zabavnega, kar se tiče prihodnosti. Kaj če bi vam povedali, da si lahko pošljete SMS, ki ga boste prejeli šele čez 25 let?

Incubate je aplikacija, prek katere si lahko danes pošljete SMS, počakate 25 let in voila, preberete svojo misel izpred četrt stoletja.

Zamisel se je porodila Michaelu McCluneyju, ko je njegov prijatelj, oče trojčkov, izrazil željo po prikazovanju videoposnetkov odraščanja svojih otrok, ko bodo odrasli, a ga je bilo strah, da bi jih kje založil. Z aplikacijo je prijatelj posnetke zdaj lahko poslal v prihodnost, kjer ga bodo zagotovo počakali.

Nato je McCluney razvil še nekaj za mladoporočence, in sicer funkcijo Incubate My Wedding, s katero lahko poročeni pari posnetke svoje poroke prav tako pošljejo v prihodnost, da si jih bodo lahko še, upamo, takrat skupaj ogledali.

Dodal je še Future Booth, 55-palčno napravo v obliki iPada, ki bo na poroki lahko posnela odštekane fotografije ali videoposnetke ter jih poslala v prihodnost.

Osnovna različica Incubate je na voljo brezplačno, dodatek za poročna slavja pa vas stane 250 evrov.


cover-best-apps2 10+ najboljših brezplačnih aplikacij za Android (2017), ki jih v tvojem telefonu še ni Fluent-wut Tako se je spremenil Windows 10. Že imaš posodobitev? mushroom11ss4jpg-9b336c_1280w Najboljše mobilne igre za pametne telefone 2017 shutterstock_373281637 Te aplikacije imajo milenijci najraje! In rezultat je presenetljiv! ·