Brad Pitt in Gwyneth Paltrow leta 1994 + Brad Pitt in Gwyneth Paltrow leta 1994.
V zraku · buzz buzz

Vas zanima kako so izgledali zvezdniki v 90. letih? Fotograf Dave Benett, ki je v svoji dolgoletni karieri v fotografski objektiv ujel ničkoliko estradnih umetnikom, je objavil redke fotografije zvezdnikov posnetih v 90. letih. Potem, ko jih je leta držal proč od oči javnosti, je zdaj del svoje bogate kolekcije objavil na Instagramu. K temu ga je napeljala hčerka, kreativna direktorica Camille, na katere pobudo je tudi odprl račun. S tem pa smo na račun prišli vsi, ki imamo pop kulturo v krvi.

Instagram je po zaslugi fotografa Dava Benetta, ki je že več kot 30 let del zabavne scene in ima na svojem računu preko 300 tisoč fotografij največjih imen zabavne industrije, bogatejši za redke fotografije zvezdnikov posnetih v 90. letih. Popkulturni odvisniki lahko zdaj konkretno potešijo svojo slo po zvezdnicah in zvezdnikih kot so Kate Moss, Brad Pitt, Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow, Tom Hanks in Danny DeVito pa tudi princesa Diana in kraljica Elizabeta II.

PREBERITE ŠE: Betabrand Flashback – linija oblačil proti paparacem

Večina fotografij je še nikoli videnih in kot pravi Benett, so ”ljudje pozabili, da za dobro fotografijo potrebuješ dostop in da iz dostopa prihajajo najboljše fotografije”. Lahko enim, bi lahko dodali.

Kylie Minogue in Lenny Kravitz leta 1991.Odpri galerijo
Screen Shot 2015-03-27 at 13.51.53 ”100 years of fitness” – retrospektiva ženske telesne vadba skozi zadnjih 100 let jamakassi-341144-unsplash Dobri razlogi, zakaj na zmenek peljati punco s tatuji! Falične različice znanih logotipov. Penised.com – falična preobrazba logotipov Živali, ki zaspijo skupaj Nepričakovani živalski prijatelji, ki zaspijo skupaj · ·