Nasmešek je izjemnega pomena.
V zraku · buzz buzz

Vsak se kdaj pa kdaj znajde v situaciji, ko si želi določeno osebo očarati ali pa stopiti z njo v bolj poglobljen, intimni odnos. Kaj narediti, ko vas dotična oseba ne spusti blizu? Zelo uporaben odgovor na to vprašanje nam lahko poda psihologija. Telesna govorica odraža velik del naše komunikacije, a se je le redko zavedamo, kar pa pomeni, da jo tudi slabše nadzorujemo in uravnavamo. Preberite, kako s telesno govorico pridobiti zaupanje.

Si tudi vi kdaj želite, da bi imeli čarobno palčko, ki bi vam pomagala, da otoplite hladno srce jezne žene ali pa podrete obrambne zidove, za katerimi se skriva sramežljivi, nedostopni sodelavec? Z besedami in dejanji se da marsikaj postoriti, a ključnega pomena je tudi telesna govorica – na kar pa na žalost velikokrat pozabimo.

PREBERITE ŠE: Kakšnih komplimentov moški ne bi smeli dajati ženskam?

Oglejte si spodnji video, kako s telesno govorico pridobiti zaupanje sogovornika. Marsikatera težava se vam bo po ogledu zazdela lažje rešljiva, ljudje pa se vam bodo hitreje odprli ter pokazali željo po intimnejših odnosih. In kaj je bolj pomembno in osrečujoče od pristnih človeških stikov?

Video: kako s telesno govorico pridobiti zaupanje?

Slovenski moški To je Slovencelj – in imamo ga radi Kip neustrašne deklice na Wall Streetu Kip neustrašne deklice na Wall Streetu Club 28 je najmanjši nočni klub na svetu. Club 28 – najmanjši nočni klub na svetu meri manj kot WC kabina BeFunky Collage Najbolj ljubek par na svetu, ki se usklajeno oblači že 37 let