Kako si pari med seboj nagajajo?
V zraku · buzz buzz

Konflikti in težave so prisotne v vsakem odnosu in z lupo bi morali iskati posameznika, ki mu je takovrstna odnosna dinamika prijetna in v njej uživa. A občasno, hudomušno nagajanje je daleč od resnih težav. Ravno obratno, tu in tam je kakšna mila potegavščina pravo zdravilo za odnos, ki postane dolgočasen ali utesnjujoč. V spodnjem video posnetku si lahko ogledate, kako si pari med seboj nagajajo.

V spodnjem videoposnetku lahko dobite kakšno idejo, kako na hudomušen in simpatičen način ponagajati svoji drugi polovici. Pomislite, kaj vašo drago bolj razjezi od tega, da ne odpišite nemudoma na SMS ali pa popijete njeno kavo na jutro, ko se ji noro mudi v službo?

PREBERITE ŠE: Prosojen bazen, v katerem plavate in hodite po zraku

Od slednjega dejanja je hujše le to, da po tem niti ne pomijete skodelice za sabo. Navsih za takšne in drugačne potegavščine si oglejte na spodnjem videoposnetku.

Kako si pari med seboj nagajajo?

Ločitvene torte Ločitvene torte – presenetljiva kulinarična uspešnica IMG_20170216_181040 Veš, kako je Nina Pušlar postala mednarodna zvezda? Saturnova luna Enceladus Nasa sporoča: Nismo sami! Na Saturnovi luni naj bi bilo življenje. Z gledanjem slik zimske pokrajine se boste bolj pravilno odločali Z gledanjem slik zimske pokrajine se boste bolj pravilno odločali · ·