fant punca
V zraku · odnosi

Oh, te majhne vsakodnevne borbe sodobnega razmerja. Kdo bo naredil večerjo, kdo bo pomil posodo, kdo bo šel v trgovino … kdo bo na Instagramu objavil lepšo fotografijo? Mogoče, prav gotovo pa se objavi enakih fotografij razlikujeta vsaj po eni stvari, in to je pripisu ob fotografiji. Kako torej fotografijo objavijo dekleta in kako fantje?

‘Polemika’ okoli očitnih razlik med objavami parov na Instagramu se je začela z objavama Isabelle Koval in njenega partnerja Justina. Oba sta objavila enako fotografijo, pripisa pa sta bila popolnoma različna. Medtem ko je Isabelle stavila na romantiko, je Justin pripisal nekaj, zaradi česar so ji med drugim tudi svetovali, naj ga kar takoj zapusti. Pod fotografijo je namreč zapisal: Sitting here trying to explain football to this uncultured swine. (Nogomet (op. a. ameriški) poskušam razložiti tej neizobraženi svinji.)

Ko je Isabella obe fotografiji drugo ob drugi objavila na Twitterju, se je začel plaz fotografij drugih parov, ki so prav tako objavili oba zapisa in še enkrat dokazali, da smo ženske in moški vsak s svojega planeta. Medtem ko ženske (pričakovano) pišejo lepe in iskrene pripise, moški poskušajo z neumnimi šalami.
V galeriji si poglejte še več primerov tega razlikovanja.

Galerija: Kakšna je razlika, če fotografijo na Instagram objavi punca ali fant?

Kakšna je razlika, če fotografijo na Instagram objavi punca ali fant?Odpri galerijo
giphy (3) Ljubezenski citati, zaradi katerih boste znova ocenili svoj odnos s partnerjem older-sister 10+ razlogov, zakaj je tvoj starejši brat najpomembnejši moški v tvojem življenju nicolas-picard-626122-unsplash 10+ razlogov, zakaj je tvoj mlajši brat najpomembnejši moški v tvojem življenju shutterstock_392612473 10+ razlogov, zakaj je tvoja mlajša sestra blagoslov · · ·