rawpixel-com-378003
V zraku · buzz buzz

Po silvestrovem večeru se začne čas, ko začnejo veljati novoletne zaobljube. Če še nimate seznama, smo vam v članku pripravili nekaj idej. Naše novoletne zaobljube pa niso tako naporne in dolgočasne, kot ste vajeni. Na njem ne boste našli zaobljub, kot so “izgubiti težo” ali “nehati kaditi”. V tem članku si lahko prebereš, kateri hobi moraš poskusiti v 2018 glede na svoje astrološko znamenje.

Kater hobi moraš poskusiti v 2018 glede na svoje astrološko znamenje:

Vodnar – lončarstvo

Vodnarji naj se v leto 2018 začnejo ukvarjati z lončarstvom. Zaradi prirojene ustvarjalnosti in inteligentnosti vam bo ta hobi šel odlično od rok.

Riba – vrtnarjenje

Ribe so rade v stiku z naravo, kjer lahko uravnotežijo svojo notranjo harmonijo. Vrtnarjenje je zato odličen hobi za vse ribe.

Oven – plezanje

Ovni so polni energije, ki jo morajo usmeriti v nekaj produktivnega. Dober hobi za ovne je zagotovo plezanje – v telovadnici, še bolje pa na prostem.

Bik – ustvarjanje albumov

Biki, večno navezani na svoje spomine in preteklost, bodo veliko užitka našli v izdelovanju albumov.

Dvojček – peka slaščic

Dvojčki zelo uživajo v peki slaščic. Če še niste začeli s tem hobijem, morate v letu 2018 vsaj poskusiti.

Rak – pisanje pisem

Raki tu in tam potrebujejo čas zase. Takrat se umaknejo v svoj svet in včasih jih kar lep čas ni na spregled. V prihajajočem letu lahko poskusite s pisanjem pisem, ki vam bo še poglobilo kakovosten čas v samoti.

Lev – fotografiranje

Levi so aktivni in navdušeni raziskovalci, ki potrebujejo močan medij za izražanje. Fotografiranje je eden izmed hobijev, ki združuje umetniško in avanturistično plat levov.

Devica – prostovoljstvo

Device so po naravi zelo vestne in z veseljem priskočijo na pomoč. Zanje je prostovoljstvo popoln hobi.

Tehtnica – pohodništvo

Tehtnice so v konstantnem iskanju harmonije. In kje je večje ravnotežje kot v lepoti narave. V letu 2018 poskusite s pohodništvom.

Škorpijon – tek

Škorpijoni so zelo odločni in le stežka zgubijo cilj izpred oči. Tek je zanje odličen hobi, v katerem lahko res zablestijo.

Strelec – igranje Trivie

Strelci imajo radi hitro dinamiko in tekmovanja. V letu 2018 se lahko lotite resnega igranja Trivie.

Kozorog – joga

Kozorogi se hitro zapletejo v lastne misli ter le stežka najdejo pot ven. Joga vam lahko pomaga, da se umirite ter stopite v stik sami s sabo, ne da bi se izgubili v lastnih globinah.

PREBERITE ŠE: 9 znakov, da je tvoja oseba osebnost tako globoka, da se te drugi bojijo


shutterstock_88893301 Moški s sestrami so srečnejši in bolj optimistični, pravi znanost Wolf-of-Wall-Street Znanost razkriva, ali ti denar prinaša tudi srečo maxresdefault (11) Baba Vanga za 2018 napoveduje dogodka, ki bosta spremenila svet caju-gomes-388937-unsplash 5+ znakov, da imaš tako globoko osebnost, da se te drugi bojijo · ·