1000-500-citymagazine-cover (2)
Utrip mesta · dom

Večnamensko pohištvo je bila želja mnogih oblikovalcev in proizvajalcev, a redkim je uspelo to, kar je Unamu, podjetju iz Španije. Idejni vodja Humberto Navarro, ki je svojo oblikovalsko žilico in znanje pridobival po celem svetu, si je od nekdaj želel izdelovati modularno pohištvo. Strast je izlil v znamko Unamo, katere glavni kolekciji sta 3Moods in Essenza. Mi vam predstavljamo prvo.

3Moods je sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v mizo ali posteljo.

3 kosi pohištva za prav toliko vrst razpoloženj. Snemljive komponente in magnetni trakovi skrbijo za preprosto sestavljanje pohištva, ki v vsaki obliki zavzame največ 3 m² prostora. Vezane plošče lesa vrste okoume drži skupaj okovje iz kromiranega železa. Blazine, ki so na voljo v različnih barvah, so iz poliestra ter pene. Sedežna garnitura bo lahko ‘gostila’ 4 ljudi, miza 8, postelja pa zadostuje za enega.

Za ceno 2.950 evrov lahko torej ubijete tri muhe na en mah pa še dom bo morda lepši.

Galerija – Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo

Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo.Odpri galerijo
adadadadsadasd Pohištvo s človeškimi ‘napakami’ NNNJQ2sbDATx Kako opremiti moško stanovanje? muista-fidget-chair-27738 Muista: stol za aktivno sedenje Tinge2 Tinge: plastične modularne mizice, ki si jih sestavite po želji · · · ·