Kje sedeti na letalu, da boste imel najboljšo postrežbo
V zraku · buzz buzz

Vsak, ki pogosto leti, pozna preproste trike, s katerimi si lahko olajša pot. Danes pa vam bomo razkrili še enega, ki bo vaše potovanje naredil veliko bolj prijetno. Ste se kdaj spraševali, kje sedeti na letalu, da boste imeli najboljšo postrežbo? Spodaj lahko najdete odgovor.

Kje sedeti na letalu, da boste imeli najboljšo postrežbo? Odgovor na to vprašanje vam bo prihranil marsikatero dilemo o izbiri sedeža, prav tako pa vam bo zelo olajšal daljše polete. Najboljši sedeži, ki zagotavlja boljšo postrežbo od drugih, so sedeži v zadnjem delu letala. Čeprav to velikokrat pomeni, da boste sedeli blizu stranišč, kar nikoli ni preveč zabavno, se z vidika hrane in pijače zagotovo splača. Kakšna pa je logika za tem? Stevardese poročajo, da velikokrat ne želijo postreči dodatne pijače in hrane potnikom v ospredju letala. To namreč pomeni, da bodo morale hrano ponuditi še vsem drugim. To jim lahko povzroči težave, saj po navadi nimajo dovolj dodatnih vodk, čokoladic in sendvičev. Če pa sedite v zadnjem delu letala boste skoraj zagotovo imeli zagotovljene dodatne ugodnosti.

PREBERITE ŠE: Dela prosti dnevi in prazniki 2018: Kdaj bomo doma?


shutterstock_440193967 Zakaj imajo moški tako radi izbočene zadnjice? seth-doyle-188650 Nekadilcem 6 dodatnih prostih dni giphy (45) Google razkriva naše umazane skrivnosti calendar Dela prosti dnevi in prazniki 2018: kdaj bomo doma?