Samski ljudje, ki se imajo najboljše.
V zraku · buzz buzz

Razmerje lahko v življenje prinese veliko lepih stvari. Včasih pa je veliko bolje biti samski in samostojno uživati v lepotah, ki jih nudi življenje. Za ta tri astrološka znamenja je status ‘prost’ nekaj najboljšega.

Veliko ljudi čuti, da jih edino razmerje izpopolnjuje, a ta tri astrološka znamenja se imajo najbolje, ko so samski. To seveda ne pomeni, da so ti znaki radi večno samski, ampak znajo resnično uživati tudi takrat, ko so sami.

OVEN

Ovni so radi samski, saj imajo tako več priložnosti za flirtanje z različnimi osebami. Osebe, rojene v tem znaku, imajo rade istočasno več oseb v svojem življenju, ker jim to dviguje samozavest. Brez težav se predajajo svojim čustvom, kot samski pa se ne držijo nazaj, temveč iščejo vedno nove možnosti.

LEV

Levi uživajo v tem, da so samski, saj lahko več časa posvetijo sebi in samoobčudovanju. Zanje je ljubezen sila, ki jih drži v roki, medtem ko jim samota predstavlja priložnost za doživljanje samozadovoljstva. Če so v razmerju z osebo, ki jih omejuje, se pogosto zgodi, da jih razmerje čustveno uniči, ker ne morejo razkazovati svojega ega.

STRELEC

Strelci, ko so samski, mislijo, da so najbolj privlačne osebe v prostoru. Radi hodijo v nočno življenje in se zabavajo. Nimajo težav s spoznavanjem novih ljudi. Če ugotovijo, da dogajanje ni v centru pozornosti, postanejo oni center pozornosti. Radi imajo avanture in se počutijo najbolje, ko so na neznanem terenu.

gabriel-matula-300152-unsplash 5 znakov, da se bo tvoje življenje obrnilo na glavo Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja? Pravi razlog, zakaj si Ronaldo pušča kozjo bradico na letošnjem SP v nogometu joshua-earle-63441-unsplash Kako biti med tistimi 8 %, ki vedno dosežejo svoj cilj? Odštekano stanovanje, studio in galerija v enem. Si predstavljate, kako je živeti v tako odštekanem stanovanju? · ·