Manet – počivalnik po navdihu francoskega krompirčka
V zraku · dizajn

Kakšen 6-metrski velikan, če bi obstajal seveda, bi tale počivalnik hitro lahko zamenjal za porcijo francoskega krompirčka. No, hitro bi ugotovil, da ni užiten. Gre namreč za skupek blazin, ki prilagajajo svojo obliko, tako da na njih lahko izjemno udobno počivamo, sedimo, delamo na računalnik ali beremo knjigo. Občutek je bojda podoben sedenju in valjanju po travniku.

Počivalnik Manet, ki je delo 5 mladih italijanskih oblikovalcev iz studia Best Before 2065, sestavlja 16 štrlečih blazin. Tisto, kar ga naredi zares posebnega, je postavitev blazin v skladu z vašimi željami in potrebami. Ljudje smo različnih oblik in velikosti in kot taki imamo različne potrebe. Pri podjetju BB2065 so pri oblikovanju Moneta očitno veliko mislili na to. Vsako od 16 blazin namreč lahko po želji obrnete, prestavite ali odstranite ter si tako oblikujete sedišče oz. ležišče po svoje. Prevleke, ki so na voljo v 12 različnih barvah, so iz 100-odstotnega poliestra. Ko se umažejo, jih preprosto slečete in operete v pralnem stroju.

1570 evrov bi bilo za vrečko francoskega krompirčka kar malo preveč, za počivalnik, kot je Monet, pa ne nujno.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJ NENAVADNI POČIVALNIKI, KI STE JIH KDAJKOLI VIDELI

Galerija slik: Manet – počivalnik po navdihu francoskega krompirčka

Manet – počivalnik po navdihu francoskega krompirčkaOdpri galerijo
Supflex BigSup Supflex BigSup: od zdaj nič več sami pri supanju 12miz-cover 12 najboljših pisalnih miz, ob katerih stojiš chanel-cover Chanelov bumerang dviga veliko prahu – ko socialni mediji spregovorijo Sobro – klubska miza SOBRO: klubska mizica kot iz znanstveno – fantastičnega filma ·