cover-nagradna
V zraku · tehnologija

S hitrimi prsti se potegujte za nagrado, ki vas bo spremljala vsak dan – pametni telefon LG K10 (2017). Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo 1. 6. 2017 izbrali nekoga, ki bo prejel LG K10 2017.

Pametni telefon je postal naše nepogrešljivo orodje. Z nami je v vsakem trenutku in na vsakem koraku. Tudi zato smo se odločili, da svojim bralcem ponudimo možnost, da z enostavnim odgovorom na preprosto vprašanje sodelujejo v nagradni igri.

LG K10 (2017) ni običajen pametni telefon!

Kovinska linija, ki poteka po profilu, daje telefonu poseben, eleganten videz. K eleganci pripomorejo še tanek profil in zaokroženi robovi zaslona, ki so pomembni tudi z vidika uporabnosti in praktičnosti aparata. Fotoaparat na prednji strani LG K10 ima objektiv s širokim kotom 120° in ujame v fotografijo vse, kar vas obkroža – celotno skupino prijateljev ali čudovit razgled. Glavna kamera 13 MP ima večji senzor in bolj občutljivo tipalo na svetlobo, tako so fotografije boj jasne in bolj osvetljene. Zmogljiv osemjedrni procesor z 1,5 GHz in 2 GB delovnega spomina podpira brezhibno delovanje vseh aplikacij. Baterija bo vzdržala cel dan dela in zabave.
lgmobile.si

NAGRADNO VPRAŠANJE

Kakšen je kot zajemanja fotografije pametnega telefona LG K10 na prednji strani:

A) 90°
B) 120°
C) 150°

Odgovor z vašimi podatki vpišite v spodnji obrazec.

POGOJI SODELOVANJA

Organizator nagradne igre je VAMA TRADE POVŠIČ & CO. d.o.o. (v nadaljevanju organizator). Nagradna igra poteka od 17. 5. 2017 do 31. 5. 2017 na mediju citymagazine.si. Žrebanje bomo izvedli 1. 6. 2017 ob 09.00 uri.

S temi pravili in pogoji organizator določa pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo fizične ali pravne osebe, ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri na www.citymagazine.si. V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati zaposlenim pri organizatorju, soorganizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo te nagradne igre. S prijavo v nagradno igro udeleženec soglaša s pravili sodelovanja v nagradni igri in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih. Fizične osebe, mlajše od 18 let, lahko v nagradni igri sodelujejo le ob pisnem soglasju staršev ali zakonitih zastopnikov.

Način sodelovanja
Udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri tako, da se z obrazcem na spletni strani prijavi za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da se njihovo ime, priimek, naslov, e-naslov in kraj bivanja, ki jih navedejo v prijavi na nagradno igro, posredujejo soorganizatorju ter se strinjajo, da se njihovi podatki objavijo na spletni strani organizatorja v primeru, da so izžrebani.

Žrebanje nagrade

  • 1x Pametni telefon LG K10 (2017)t

V nagradni igri se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijavnice. Žrebanje nagrad bo potekalo z žrebom e-naslovov, ki so jih udeleženci navedli ob prijavi v nagradno igro. V žrebanju nagrad sodelujejo vsi udeleženci, ki v času trajanja nagradne igre pravilno izpolnijo prijavnico in pripišejo zahtevane podatke: ime, priimek, kraj, e-poštni naslov in naslov prebivališča. Vsak udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno nagrado in je lahko izžreban samo enkrat ne glede na število oddanih prijav. Če se nagrajenci s pogoji in pravili sodelovanja v nagradni igri ne strinjajo, se lahko nagrada podeli drugemu naknadno izžrebanemu izžrebancu.

Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrade
Nagradno žrebanje se izvede 1. 6. 2017. Nagrajenec bo objavljen na spletni strani citymagazine.si ter obveščen po elektronskem naslovu, ki ga odda ob prijavi!

Nagrajenec bo o nagradi in načinu prevzema nagrade obveščen po e-pošti najkasneje v osmih dneh po žrebanju. Seznam nagrajencev bo objavljen na citymagazine.si. Nagrajenec se mora na obvestilo odzvati v roku, navedenem v e-pošti. V primeru, da se v tem roku ne odzove, izgubi pravico do nagrade, ki se podeli naslednjemu izžrebancu. V skladu z veljavno zakonodajo so darila, prejeta v nagradnih igrah, predmet obdavčitve. Nagrajenec mora za prevzem nagrade organizatorju predložiti osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list) in davčno številko. Pred prevzemom nagrade, je nagrajenec dolžan organizatorju plačati akontacijo dohodnine glede na vrednost nagrade. Če nagrajenec v 30 dneh po žrebanju nagrade ne prevzame nagrade, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Zasebnost in varstvo podatkov
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tej nagradni igri vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja in zbirko uporabnikov soorganizatorja; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o nagradni igri/natečaju, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja in soorganizatorjev.

Organizator in soorganizator nagradne igre se obvezujeta, da bosta s posredovanimi podatki ravnala skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator in soorganizator bosta uporabljala posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Udeleženec nagradne igre organizatorju in soorganizatorju dovoljuje, da do preklica vodita, vzdržujeta in obdelujeta zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator in soorganizator zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Končne določbe
Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju nagradnega natečaja. Udeležencem nagradne igre sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@citymagazine.si. Organizator nagradne igre lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo nagradne igre, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil. S prijavo - prijavitelj dovoljuje uporabo poštnega naslova za obveščanje mediju City Magazine & partnerjem projektov.

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani citymagazine.si.

Ljubljana, 17. 5. 2017

dslr-cover Spletni tečaj fotografije z DSLR-fotoaparatom cover-garmin Pametna ura Garmin Quatix 5 Marine cover-microsoft Microsoft: Prihajajo najlepši Windowsi vseh časov 11052017Nike-Unlimited-Stadium-2 Nike: prva LED-tekaška steza, ki je korak pred časom ·