1000-500-citymagazine-cover
Kulturni izbor · glasba

2017 ne skoparil z dobro glasbo. Do zdaj smo namreč dobili že kar precej odličnih glasbenih albumov. A poletje je morda najbolj razburljiv čas v glasbeni industriji, saj se glasbeniki takrat kar malo ‘komolčkajo’ za mesta na lestvicah.

Nekateri se vračajo po dolgem času, drugi bodo debitirali, tretji spet bodo svoje oboževalce razveselil z novim zvokom in še in še. Med njimi se bosta znašla tudi Jay-Z in DJ Khaled.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJ PRIČAKOVANI GLASBENI ALBUMI 2017

Solana Rowe (SZA) – CTRL

Solana Rowe, ameriška kantavtorica, sicer znana kot SZA, bo po nekaj težavah končno izdala svoj debitantski album z naslovom CTRL. Pri založbi TDE so namreč izdali datum izida, 9. junij. Na seznamu 14 pesmi se bosta znašli tudi njeni največji uspešnici: Love galore in Babylon.

Calvina Harris – Rollin

Na zadnji junijski dan bo izšel 5. album Calvina Harrisa, avtorja največjih uspešnic zadnjih nekaj poletij. K sodelovanju je povabil (kakopak) veliko znanih glasbenih obrazov, kot so Nicki Minaj, John Legend, Katy Perry in drugi. Tukaj je singel Rollin.

Lana Del Rey – Lust for Life

21. julij je dan, ki bo razveselil oboževalce Lane Del Rey, saj prihaja njen že 4. studijski album z naslovom Lust for Life. Pevka pravi, da so bili prvi trije albumi bolj kot ne namenjeni njej sami, Lust for Life pa je darilo oboževalcem. Enega je že zapakirala: Lust for Life.

Nestrpno pa pričakujemo še:

Haim – Something To Tell You
Vince Staples – Big Fish Theory
2 Chainz – Pretty Girls Like Trap Music
Camila Cabello – The Hurting.The Healing. The Loving.
DJ Khaled – TBA
Jay-Z – TBA

Festival Urbano Dejanje 2017 Festival Urbano Dejanje (UD) 2017: festival urbanih subkultur Woodland festival 2016 Woodland 2017: edinstven “open air” elektronski festival v Sloveniji alexandrov Alexandrov – zbor, orkester in balet Rdeče armade v Stožicah aerosmith koncert italija Koncert: Aerosmith, “ameriški Stonesi”, junija v Firencah · · ·