Najboljše poročne fotografije 2016
V zraku · buzz buzz

Poroka je poseben dan v življenju in želja vsakega para je, da bi jima ostal v nepozabnem spominu. Pri Junebug Weddings vsako leto organizirajo fotonatečaj, na katerem izbirajo najlepše poročne fotografije, in v nadaljevanju si lahko ogledate jagodni izbor zamrznjenih trenutkov poročnih pravljic, ki so se pisale v letu 2016.

Poročni vodnik Junebug Weddings je tudi v letu 2016, sedmič zapored, iskal najlepše poročne fotografije. Na njihov naslov za natečaj najlepše poročne fotografije leta je prispelo skoraj 9000 fotografij fotografov iz 50 različnih držav.

PREBERITE ŠE: Osupljive poročne fotografije zaradi katerih bo prav vsak verjel v ljubezen

Izmed prispelih so izbrali 50 zmagovalcev, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju. To so najboljše poročne fotografije 2016 po izboru Junebug Weddings.

Galerija – najlepše poročne fotografije 2016:

Najboljše poročne fotografije 2016Odpri galerijo
Danny MacAskill - Gran Canaria Danny MacAskill: oglej si najbolj drzen skok ”norca na kolesu” Zimske počitnice 2017 Šolske počitnice 2017: kdaj so zimske počitnice 2017? Tatuji na prstiTatuji na prstih rokh rok Drobni tatuji na prstih rok Troljo chatbot Troljo chatbot – slovenski digitalni asistent, ki napoveduje prihode mestnih avtobusov · · · ·