Oče, ki poustvarja hčerkine selfije
V zraku · buzz buzz

Da mladi pretiravajo s selfiji in pačenjem pred objektivom, je splošno znano dejstvo, kot je znano dejstvo, da pride obdobje v življenju vsakega mladostnika, ko se svojih staršev sramuje. Vsaj v družbi prijateljev ali simpatije, sploh ko starši mislijo, da izpadejo kul. A če ste mislili, da so vam kdaj starši naredili sramoto, potem še niste spoznali Chrisa Martina (pa ne pevca skupine Coldplay), ki na spletu objavlja poustvarjene selfijev svoje hčere.

Vsi smo se v mladosti kdaj znašli v situaciji, ko so nas starši tako ali drugače osramotili pred prijatelji ali simpatijo. A tako, kot je pred celotnim svetom svojo hčer ponižal Chris Martin, vas vaši starši niso nikoli! Ta se namreč norčuje iz hčerinih selfijev, in sicer tako, da jih poustvarja in objavlja na spletu, točneje na Instagramu.

PREBERITE ŠE: Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos 

”Moja hčer na spletu objavlja seksi selfije in namesto, da bi ji zabičal, naj s tem preneha, sem se spomnil nečesa boljšega,” je svoj vzgojni ukrep na Instagramu pokomentiral Martin, sicer poklicni komedijant.

Oče, ki poustvarja hčerine selfije.Odpri galerijo
Tekmovanje za najgršega psa na svetu 2016 In uradno najgrši pes na svetu 2016 je … Red Bull Dinghy Derby je dirkanje s čolnički rezervirano samo za najbolj drzne. Red Bull Dinghy Derby 2016 – dirkanje s čolnički, bolj divje od motokros dirke! Igralci za filmskimi maskami Kdo so igralci, ki se skrivajo pod kultnimi filmskimi maskami? SkySlide – stekleni tobogan visoko nad tlemi SkySlide – stekleni tobogan 305 metrov nad tlemi! ·