oskarji 2017
Kulturni izbor · film

Obstaja kar precej zajeten seznam igralcev, režiserjev in ostalih delavcev v filmski industriji, za katere smo trdno prepričani, da so oskarja osvojili. No, naj vam zaupamo, da temu ni tako. Nekateri izmed teh so bili sicer večkrat nominirani, nekateri pa, tragično, sploh ne. Poglejte si te igralce in režiserje, ki nekako (še) niso dobili oskarja. Presenečeni boste, kdo vse se je znašel med njimi.

Ni dvoma, da so oskarji pomanjkljivi. Zakaj? Včasih namreč filme ali pa posameznike, ki si nedvomno zaslužijo oskarja, preprosto spregledajo. To so filmi, ki očitno ne dvigajo dovolj prahu, zato ostanejo neopaženi in nepriznani, potolažijo pa se lahko z nominacijo iz usmiljenja. Ali pa jih sploh ne nominirajo. Še huje pa je, da te prestižne filmske nagrade po možnosti potem domov odnesejo nič kaj posebni ali pa celo grozni filmi. Kaj bodo prinesli današnji oskarji, oskarji 2017, in kdo bo imel čast, da domov odnese zlati kipec, bomo videli v zgodnjih jutranjih urah.

PREBERITE ŠE: Oskarji: Vse dobitnice oskarja za glavno žensko vlogo od leta 1927 do danes

Galerija – igralci in režiserji, ki (še) niso prejeli oskarja

Glenn Close (6 nominacij za oskarja)Odpri galerijo

oskarji 2017 Oskarji: najbolj šokantni trenutki na oskarjih James Bond 25 na Hrvaškem Novi film o Jamesu Bondu bodo snemali na Hrvaškem Film Skriti faktorji (Hidden Figuresm 2016) Filmski napovednik: Skriti faktorji (Hidden Figures, 2016) Planet of the Apps Napovednik: resničnostna oddaja Planet of the Apps · · · · ·