cover-defender_88
Utrip mesta · destinacija

V vsakemu od nas se skriva nemirni pustolovec, ki v domišljiji pretakne vsak kamen, spleza na vsako drevo in skoči v katerokoli vodo. Le zbezati ga moramo iz sebe. Se bi bezanja lažje lotili, če bi vedeli, da se na pustolovščino lahko odpravite z Land Roverjem? Najbrž ja. Luksuzna potovalna agencija Ambercrombie & Kent je v sodelovanju z Land Roverjem pripravila pravi poligon, vi samo pripeljite pustolovca v sebi.

Izbirate lahko med različnimi destinacijami, in sicer na zaledenelo jezero Hornavan na Švedskem, vroče sipine Namibije, bregove reke Colorado v ameriškem Utahu, škotske ravnine, mrzlo Islandijo, vroči Maroko, daljno Rusijo in še bi se našle. Vse, kar morate storiti, je na spletni strani rezervirati datum. Na voljo boste imeli modele Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar, Range Rover Evoque, Range Rover Sport SVR, Discovery in Discovery Sport. Najbrž se nobenega ne bi branili, kaj?

Cene za nekajdnevne pustolovščine se začnejo pri 4.450 evrih.

Galerija – Pustolovščina za volanom Land Roverja

Pustolovska vožnja z Land RoverjemOdpri galerijo
shutterstock_348606449 Budva – edinstven kraj za počitnice Solar Eclipse Stay: kako na izjemen način opazovati Sončev mrk Solar Eclipse Stay: kako na izjemen način opazovati Sončev mrk shutterstock_671345251 Najboljše nudistične plaže na Hrvaškem Na katera potovanja z vlakom se preprosto morate podati? Na katera potovanja z vlakom se preprosto morate podati? · ·