mickael-gresset-435319-unsplash
V zraku · buzz buzz

Dekleta z oblinami si končno lahko oddahnejo. V nasprotju s stereotipnimi prepričanji se vse več moških odloča za žene z večjimi prsmi, celulitom in drugimi polnimi oblinami. Tako vsaj pravi najnovejša znanstvena študija.

Najnovejša študija psihologov z narodne univerze v Mehiki je pokazala, da so moški veliko srečnejši, če imajo ob sebi bolj polne dame. Pa ne samo to. Ženske, ki imajo večji ITM (indeks telesne mase), so v očeh moških bolj sposobne za reprodukcijo in vzgojo otrok, z njimi pa tudi lažje rešujejo težave.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki pravijo, da to o tebi pove tvoja oblika ustnic

Ne glede na to, kar pravijo študije, je ljubezen ljubezen in ni pomembno, kakšna je vaša konfekcijska številka. Vsak ima svoj tip osebe, ki ga privlači in pomembno je le tisto, kar čutite v srcu. Z oblinami ali brez – če ste našli svojo sorodno dušo, uživajte v ljubezni.

nosi obleke ki so enake umetninam Njene obleke se popolnoma ujemajo z umetninami, ki jih gleda Spomenik posvečen humorju. Meme rock: prvi spomenik, posvečen humorju matthew-kane-378876-unsplash To o tebi pove oblika tvojih ustnic Simulator poroda Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino · · · · · ·