1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Nazaj v prihodnost ali naprej v preteklost? Kakorkoli, pri Samsungu so storili nekaj od tega in na ogled ponudili novi preklopni pametni telefon Galaxy Folder 2. Retro je živ in brca, zakaj ne bi vanj vsake toliko časa “oblekli” sodobno tehnologijo. Nekaj podobnega počnejo že pri nekaterih drugih veleproizvajalcih mobilne tehnologije. O Folderju 2 sicer še ni veliko znanega, a poglejmo, s čim nam za zdaj lahko postrežejo.

Vemo toliko, da bo nova Samsungova pridobitev opremljena s 3,8-palčnim (9,7-centimetrskim) zaslonom, 1,4 GHz 4-jedrnim procesorjem, digitalnim fotoaparatom na hrbtni strani z ločljivostjo osem milijonov pikslov ter prednji strani z ločljivostjo 5 milijonov točk in dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika. Vse operacije boste izvajali na mobilnem operacijskem sistemu Android 6.0 Marshmallow. Za dovolj dolgo delovanje pa naj bi poskrbela baterija z zmogljivostjo 1.950 miliamperskih ur.

PREBERITE ŠE: NOVA NOKIA 3310 IMA TUDI NOVO RAZLIČICO KAČE – JE TA KIKS ALI NOVA USPEŠNICA?

Galaxy Folder 2 je opremljen s fizičnimi tipkami ter posebno tipko za dostop do družbenih omrežij. Dodali so tudi 15 posebnih melodij za zvonjenje za tiste, ki slabše slišijo.

Cena: 230 evrov

Galerija slik: Galaxy Folder 2

Galaxy Folder 2Odpri galerijo
template-sivina Pametni telefon OnePlus 5: visoka kakovost, nizka cena shutterstock_342018155 TOP 7: Kateri pametni telefon kupiti najstniku za spričevalo, ne da bi bankrotirali? 1000-500-citymagazine-cover Samsung Galaxy J: nova serija pametnih telefonov po dostopni ceni giphy (29) Essential Phone – pametni telefon, ki želi biti najboljši · · ·