1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Samsung Electronics je predstavil novo serijo pametnih telefonov Galaxy J. Novi Galaxy J7, J5 in J3 so visokozmogljivi pametni telefoni, z osupljivim kovinskim oblikovanjem, z izboljšano tehnologijo kamere in dostopno ceno.

Galaxy J7 ima vrhunsko kovinsko ohišje in zaslon Full HD Super AMOLED, baterijo z daljšo življenjsko dobo in 3 GB delovnega spomina. Tako kot modela serije J5 in J3 tudi model serije J7 ponuja poenostavljen uporabniški vmesnik za boljšo izkušnjo fotografiranja. J7 in J5 sta opremljena tudi z napredno glavno kamero z visoko ločljivostjo s 13 milijoni slikovnih točk in sprednjo kamero s 13 milijoni slikovnih točk z LED-bliskavico, ki omogoča uporabnikom zajemanje jasne in ostre slike, tudi ko je svetloba šibkejša. Galaxy J7 in J5 imata tudi bralnik prstnih odtisov.

Kompaktnejši Galaxy J5 ima zelo elegantno polno kovinsko ohišje in zaslon Full HD Super AMOLED  za fantastično izkušnjo gledanja. Uporabniki lahko preprosto zajemajo in shranjujejo vsebine, ki so jim pomembne, z izboljšano glavno in sprednjo kamero s 13 milijoni slikovnih točk in razširljivim pomnilnikom s podporo mikroSD do 256 GB. Hitrejši procesor z 1,6 GHz zagotavlja, da je Galaxy J5 zmogljivejši kot kadarkoli prej.

Galaxy J3 ima zdaj tudi kovinsko ohišje, ki se ujema z eleganco preostalega portfelja. Pametni telefon lahko shrani ravno toliko podatkov kot J7 in J5, zahvaljujoč večji pomnilniški zmogljivosti (16 GB) in povečanim delovnim spominom (2 GB). S kamero s 13 milijoni slikovnih točk z natančnim samodejnim ostrenjem posname boljše fotografije. J3 vključuje tudi našo obrambno varnostno platformo za dodatno zaščito Samsung Knox, ki poskrbi, da so vsebine na vašem telefonu popolnoma varne.

Serija pametnih telefonov Galaxy J je ena najbolje prodajanih v Evropi,” je povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija. “Prepričani smo, da bo nova serija Galaxy J z izboljšanim oblikovanjem, vrhunsko tehnologijo kamere in visoko zmogljivostjo še naprej ugajala tako obstoječim kot novim uporabnikom, ki iščejo lepo oblikovan in zmogljiv pametni telefon vrhunske blagovne znamke  po ugodni ceni.”

PREBERITE ŠE: SAMSUNG GALAXY S8: PAMETNI TELEFON BREZ PRAVE KONKURENCE

Modela serije Galaxy J7 in J5 bosta v Evropi na voljo na začetku julija, model serije Galaxy J3 pa bo predvidoma na voljo avgusta.

Galerija slik: Samsung Galaxy J

Samsung Galaxy J7Odpri galerijo

giphy (29) Essential Phone – pametni telefon, ki želi biti najboljši Traffic Monitor Najboljše aplikacije za nadzor porabe prenosa podatkov na mobilnih napravah HTC-cover Novi HTC U11 – pametni telefon, pri katerem ni samo zaslon občutljiv na dotik LG G6 Video: Test LG G6 – tihi favorit · · · ·