Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura
V zraku · tehnologija · pametne ure

Gear Sport je še ena od novih Samsungovih napravic v družini Gear, ki bodo olajšale življenje predvsem športnikom. Je pametna ura, ki jo krasi kar nekaj novosti in edinstvenih lastnosti. Prav hitro bo lahko postala vaš nepogrešljivi partner pri športnih aktivnostih.

Samsung Gear Sport je elegantna pametna ura, na kateri boste najprej opazili minimalistični okrogel okvir, s katerim jo boste lahko nosili tudi ob malo manj športnih priložnostih.

Njena 3,05-centimetrski zaslon Super AMOLED in izboljšani uporabniški vmesnik za boljši pregled informacij bosta tudi precej hitro dvignila obrv. Opremljena je s 4 GB notranjega pomnilnika in 768 MB RAM-a. Za povezanost s svetom bodo skrbeli Bluetooth 4,2, Wi-Fi ter NFC. Baterijo s 300 mAh boste polnili ne brezžični način. Z Gear Sportom boste lahko dosegali športne cilje, prejemali opozorila za hrano in priporočila za dejavnosti, tudi ko ne boste povezani na internet. Ura, ki je izjemno vzdržljiva, vključuje osnovne funkcije Gear, in sicer nadzor nad Samsung napravami, ki podpirajo IoT prek storitve Samsung Connect, delovanje kot daljinski upravljalnik bodisi za predstavitev PowerPoint  ali napravo Samsung Gear VR ter plačilo s pritiskom na zapestje prek naprave Samsung Pay (samo za NFC). Gear Sport bo na voljo v modri in črni barvi.

Cena za pametno uro Samsung Gear Sport še ni znana, predvidevanja pa se vrtijo okoli 250 evrov.

Galerija – Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna ura

Samsung Gear Sport: nova vsestranska pametna uraOdpri galerijo

Fitbit_Ionic_Sport_Cobalt_Shot10_wScreens_0 Fitbit Ionic: pametna ura, ki je ujela velikane G-Shock GPW2000 Gravitymaster G-Shock GPW2000 Gravitymaster: poklon pilotom in avanturistom Pametna ura Dot Pametna ura Dot: ko je čas otipljiv Casio Pro Trek Pametna ura Casio Pro Trek: za najbolj pogumne · · ·