giphys
V zraku · buzz buzz

Aplikacija Snapchat se je uveljavila kot ena izmed tistih, ki jih uporabljamo vsak dan. Posebej edinstvena je zaradi svojih filtrov, ki nam omogočajo, da se preobrazimo v povsem drugo osebo. A ustvarjalci Snapchata so naredili še korak naprej.

Aplikaciji so dodali funkcijo, ki prepozna, kaj je na naši fotografiji, in ji glede na to priredili posebne filtre. Snapchat prepozna živali, vrste hrane, športne dejavnosti in različne dogodke. Znano je že, da smo lahko fotografiji v preteklosti dodajali filtre, ki označujejo čas, temperaturo, hitrost in lokacijo, ali pa spreminjali njeno svetlost. Med temi možnostmi se bodo odslej pojavljali tudi opisani filtri.

Možnost identificiranja vsebine fotografij s filtri bi lahko vplivalo na oglaševanje podjetij v prihodnosti. Blagovne znamke bodo lahko potrošnike ciljale glede na to, kakšne fotografije objavljajo. Trenutno se namreč osredotočajo na lokacijo in zanimanja ljudi.

Prepoznavanje predmetov je sicer postalo že običajno v aplikacijah, ki se ukvarjajo z deljenjem fotografij. Temu pa ni tako, ko govorimo o okraševanju z raznimi nalepkami. Podobno možnost kot Snapchat je nedavno svojim uporabnikom predstavil tudi Microsoftov Skype.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJ UPORABNI SNAPCHAT TRIKI, KI JIH MORAŠ POZNATI!


1000-500-citymagazine-cover Božična darila za ženske, ki nimajo dlake na jeziku Petrol in mBills sta združila moči. Petrol in mBills sta združila moči in posodobila plačevanje na bencinskih servisih monopoly-switch-game Monopoli že celo življenje igrate narobe erik-lucatero-257494 Kdaj objavljati na Instagramu, da bo največ všečkov? · ·