cover-electric-bike
Utrip mesta · mobilno

Marsikateri mulo svoje prvo srečanje s kolesom doživi prav na tako imenovanem poganjalčku. Vsi smo že videli podmladek, kako lovi ravnotežje na malih lesenih kolesih brez pedal. A zdaj smo odkrili še nekaj boljšega, poganjalček, ki mu podporo nudi še električni pogon. Predstavljamo vam Stacyc Electric Balance Bike.

Stacyc Electric Balance Bike predstavlja prvi stik naših malčkov s kolesi in pozneje v življenju še z motornimi kolesi. Pred vklopom in uporabo električnega motorja se bodo malčki naučili loviti ravnotežje, se odrivati in spoznavali zakone fizike med vožnjo. Ko se bo njihovo znanje utrdilo in stopnjevalo do te mere, da bodo že povsem samozavestni, lahko z vklopom stikala začnemo s postopnim dodajanjem električne moči. Na voljo so tri stopnje, ki omogočajo hitrosti 8, 12 in 18 km/h.

Poganjalček Stacyc Electric je na voljo v dveh velikostih in je namenjen otrokom, starim od 3 do 8 let. Baterija omogoča med 45 in 60 minut zabave in potrebuje enak čas za polnjenje. S poganjalčkom bodo malčki tako pridobili marsikatero novo izkušnjo in se priučili stvari, ki jih bodo v življenju potrebovali. Zaradi trpežnih materialov bo poganjalček Stacyc kos vsem nalogam vašega malčka in bo deloval še dolgo po tem, ko bo vaš malček že pravi mali mož.

Galerija slik: Stacyc Electric Balance Bike

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo Najbolj zloben družinski karavan: Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo cover-ferrariportofino Tako je videti Ferrarijev reklamni spot za Ferrari Portofino, posnet v Sloveniji! cover-kolo Renovo Glenmorangie Original: reinkarnacija sodčka za viski Novi Range Rover Velar Novi Range Rover Velar že na slovenskih tleh · ·