Superfly GT 42
Utrip mesta · mobilno

Superfly GT 42 je neverjetna pojava, ki združuje dirkaške lastnosti z izjemnim družinskim udobjem. Ustvarili so ga pri skandinavskem izdelovalcu čolnov Flying Flipper, ki je tokrat presegel meje možnosti izdelave tovrstnih plovil. Neverjetne steklene površine, znanstvenofantastičen kokpit in notranji dizajn dopolnjuje bizarnih 1880 konjev na zadku.

Superfly GT 42 so oblikovali pri Red Yacht Designu in v sodelovanju s podjetjem Flying Flipper ustvarili čoln, ki ga bodo predstavili na prihajajočem Cannes Yachting Festivalu na čarobni francoski rivieri. Flying Flipper je namreč znan po tem, da je v devetdesetih prejšnjega stoletja ustvaril nekaj rekordnih superčolnov.

O odlikah tega čolna lahko govorijo le slike same, saj gre za izjemen tehnološki podvig. Steklene površine, ki jih dopolnjuje neverjeten notranji dizajn. Je pogumen, drzen in edinstven. V notranjosti se skriva velik bivalni del z dvema kabinama. Lastnikova je pri krmi, medtem ko je v premcu na razpolago soba z ločenima posteljama.

Motor je seveda kraljevski in ponuja 1881 konjev, ki ta drzno in športno oblikovan čoln poženejo do dobrih 65 vozlov. S tem podatkom pa bo ta čoln po vsej verjetnosti letos eden od hitrejših na svetu.

Galerija slik: Superfly GT 42

Superfly GT 42Odpri galerijo

Mercedes-AMG Project One Mercedes-AMG Project One: cestna Formula 1 Audi Aicon IAA 2017: Audi Aicon Concept – to je prihodnost avtonomne vožnje cover-bugatti Bugatti Chiron: najbolj neverjetno pospeševanje – v 32,6 sekunde od 0 km/h do 400 km/h Lamborghini Aventador S Lamborghini Aventador S: Lamborghini zgoraj brez ·