Te kape za mačke so obnorele internet
V zraku · buzz buzz

Že Neca Falk je v Mačku Muriju prepevala o mačji postelji, suknjiču, mačjem časopisu in krčmi. A najbrž Kajetan Kovič, avtor najpriljubljenejših otroških pesmic pri nas, ni slutil, da se bo kar nekaj tega uresničilo. Pred kratkim smo predstavili najnaprednejše mačje stranišče, zdaj pa bi vam radi predstavili posebne mačje kape.

V zadnjih letih so mačke postale precej priljubljena žival na družbenih omrežjih, saj je njihovim lastnikom uspelo posneti ogromno videosmešnic z nergavimi izrazi na obrazih svojih hišnih ljubljenk.

Japonski fotograf Ryo Yamazaki je prišel na popolnoma odštekano idejo. Že nekako monotono in predvidljivo internetno mačjo aktivnost je dvignil na povsem novo raven. Svojim mačkam je nadel pokrivala. Trumpov tupe, stožec, čelada z rogovi in lasulja princese Leie se bohotijo na glavah sicer povsem nezainteresiranih mačk. A to ni najboljše pri vsej zgodbi. Pokrivala so namreč narejena iz mačjih dlak.

Ni kaj, morda najbolj domiselna mačja kolekcija do zdaj. Kaj pravite?

Galerija – Te kape za mačke so obnorele internet

Te kape za mačke so obnorele internet.Odpri galerijo

Kaj te najbolj straši v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? Česa te je najbolj strah v življenju glede na tvoje astrološko znamenje? sign-language-insults-cut-4-5a3b684a1424a__880 Kako preklinjati v znakovnem jeziku? shutterstock_363690710 Nostradamus za leto 2018 napoveduje strašljive stvari Najboljši GoPro posnetki 2017 Najboljši posnetki GoPro 2017 · · · ·