Tatuji z motivi iz Pixarjevih animacij
V zraku · buzz buzz

Animacijski studio Pixar nam s svojimi animacijami vedno znova ogreje srce in pripravi pomembno življenjsko lekcijo (tudi za odrasle), najsi bo to na temo iskanja pravega prijatelja ali zasledovanja sanj. In da ne pozabimo omeniti, da vedno znova ustvarijo nepozabne like. Svet igrač, Življenje žuželk, Pošasti iz omare, Reševanje malega Nema, Neverjetni, Avtomobili, Routatouille, WALL-E, V višave!, Pogum, Ledeno kraljestvi, Vrvež v glavi, Dobri dinozaver in Iskanje pozabljive Dory. Vse ta animacije mrgolijo s karakterji, v katere smo se zaljubili. Nekaterim se ti niso zapisali samo v srca, ampak prek črnila na kožo kot tatuji.

Tatuji z motivi Pixarjevih junakov so še bolj prikupni kot animirani liki. Da nam Pixarjevi liki prirastejo k srcu, je splošno znano dejstvo. Za njimi norijo otroci- ne obstaja malček, ki doma ne bi imel vsak nekaj z motivom WALL-E-ja, Strele McQeena, Buzza Lightyearja, itd.- odrasli pa svojo ljubezen do njih izpričujejo kar preko tatovaž.

PREBERITE ŠE: Ljubki tatuji, primerni za službo

Oglejte si najbolj prikupne tatuje z motiv Pixarjevih junakov:

Tatuji z motivi iz Pixarjevih animacijOdpri galerijo
Tatuji s skritim pomenom Tatuji s skritim pomenom Unequal Scene - tanka meja med revščino in bogastvom Unequal Scenes – prepad med revščino in bogastvom iz zraka Golo žensko telo zakrito s sencami listov Igra senc in golote – ženska, ”oblečena” le v sence listov Bazen iz Coca-Cole Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos · · ·