Tesla Model 3
Utrip mesta · mobilno

Prva Tesla Model 3 namreč. Že lep čas se je šušljalo o Tesli Model 3 in zdaj je le napočil veliki trenutek, ko je tudi uradno najnovejša Tesla zapeljala na cesto.

Prvi model Tesle 3 je seveda v roke dobil lastnik podjetja Elon Musk, ki je tudi ‘tvitnil’ prve fotografije. Na srečo je bilo v tistem trenutku pred Teslino tovarno tudi nekaj naključnih radovednežev in tako vam lahko med prvimi ponudimo nekaj svežih fotografij in kratek video. Tesla Model 3 je na prvi pogled vsekakor upravičila vsa pričakovanja, saj je avtomobil tako kot Model S izredno zanimiv.

Tesla Model 3 predstavlja avtomobil, ki bo zaradi svoje dostopne cene na široko odprl vrata v svet električnega prevoza tudi širšim množicam. V ZDA njegova cena znaša 35.000 dolarjev, zmogljivosti Tesle Model 3 pa so takšne, da bodo zamikale marsikaterega kupca, tudi tistega skeptičnega. Od 0 do 100 km/h pospeši v manj kot 6 sekundah, z enim polnjenjem pa je mogoče prevoziti do 344 kilometrov. Avtopilotni asistenčni sistemi in hitro polnjenje predstavljata le del pametnega tehnologije v avtomobilu. Zdaj se je tudi uradno začela doba Tesle Model 3 in zanimivo bo spremljati, kako se bo obnesla v realnih vsakodnevnih razmerah.

Galerija slik: Tesla Model 3

Tesla Model 3Odpri galerijo
Maserati Genesi Avtomobil, ki ga Maserati preprosto mora narediti Trondheim Trawler Trondheim Trawler: nenavadna jahta za prave moške Porsche 911 GT2 RS Porsche 911 GT2 RS: najbolj vroč Porsche na sceni Red_Bay-1440 Najboljši električni avtomobili 2017 · ·