shutterstock_221862415
Utrip mesta · zdravje & lepota

Na svoje astrološko znamenje gledamo z različnih zornih kotov. Morda želimo z njim opredeliti svojo osebnost, potrditi pozitivne ali negativne stvari, ki se nam dogajajo v življenju, ali pa poskušamo ugotoviti, zakaj se v našem življenju še ni pojavila prava ljubezen. Kaj pa astrološko znamenje pravi glede izbire pravega parfuma? Berite dalje!

Dišava je lahko precej pomemben dejavnik pri izbiri partnerja. Pri The Debrief so izvedli anketo, kjer so želeli ugotoviti, kakšne vrste parfumov moške in ženske najbolj pogosto privlačijo pri nasprotnem spolu (glede na njihovo astrološko znamenje). V anketi je sodelovali 1440 ljudi različnih astroloških znamenj, raziskovalci pa so analizirali tako karakterne lastnosti znamenj kot tudi njihove najbolj priljubljene dišave.
S kakšno dišavo torej osvojiti ljubko tehtnico ali strastnega škorpijona?

Galerija – To je pravi parfum za tvoje astrološko znamenje

VodnarOdpri galerijo
giphy 6 tipov hrane, ki te bodo ohranili budnega, če imaš za sabo neprespano noč shutterstock_788032105 7 naravnih načinov, kako se znebiti nepravilnosti na koži Modeli razkrivajo lepotne trike. 6 nenavadnih lepotnih trikov, ki jih modeli ne želijo razkriti SBX_HP_Hero_CaliContourPalette_Model_2545x1082 Smashbox: nova profesionalna ličila že v Sloveniji · · · ·