To je znak, da ti tvoj dragi laže
V zraku · odnosi

Vsak postane tu in tam sumničav do svojega partnerja. Kako pa lahko vemo, kdaj nam nekdo zares laže? Navsezadnje nas lahko občutki tudi varajo in se naš dragi čudno vede zgolj zaradi tega, ker nam pripravlja veliko rojstnodnevno presenečenje. V spodnjem članku si lahko preberite, kaj je znak, da ti tvoj dragi laže. Tako ga ne boš več obsojala po nepotrebnem.

Ni smrtnika na tem planetu, ki se ne bi tu in tam zlagal. In s tem ni nič narobe. Včasih so bele laži absolutno boljša alternativa od resnice, ki nikomur ne bi naredila nič dobrega. Prikrivanje in laži pa so lahko tudi škodljive. Če sumite, da vam partner prikriva kaj pomembnega, je pomembno, da se o tem prepričate, preden ga po krivem obsodite. Kaj pa je znak, da ti tvoj dragi laže?

Glede na raziskovalce moramo biti pozorni na štiri različne načine vedenja. Če ti dragi laže, bo imel težave z vzdrževanjem običajne količine očesnega stika. Tvojemu pogledu se bo izogibal ali pa te bo pretirano gledal v oči. Pretirane geste z rokami in obrvmi so prav tako znak laganja. Mnogi posamezniki se po izreku laži nemudoma dotaknejo svojega obraza – najpogosteje ust ali pa nosu. Zadnji znak laži pa je pretirano obtoževanje kot reakcija na tvoja vprašanja.

PREBERITE ŠE: To so prava leta za poroko


photo-1456553405974-0712f71f2e69 Teh stvari zrel moški nikoli ne bi naredil photo-1490129375591-2658b3e2ee50 3 iluzije, zaradi katerih nam veze pogosto propadejo haley-powers-370171 Toliko seksa potrebujejo srečni pari 15+ intimnih stvari, ki bi jih moral narediti vsak par vsaj enkrat 15+ intimnih stvari, ki bi jih moral narediti vsak par vsaj enkrat · · · · ·