haley-powers-370171
V zraku · odnosi

Znanost razkriva, koliko seksa na teden potrebujejo srečni pari. Presenečeni boste.

Raziskava, ki so jo objavili pri The Society of Personality and Social Psychology, je ugotovila, da srečni pari potrebujejo seks … enkrat na teden.
Študija, ki jo je izvedla University of Chicago, je zajela 30 tisoč parov. ‘Enkrat na teden’ se morda sliši malo oziroma vsaj manj, kot bi večina pričakovala, toda vsi vemo, da lahko v spalnico kaj hitro vstopijo tudi obveznosti ter utrujenost.

Kar je po njihovem mnenju pomembno, je to, da je vzdržujemo intimno vez, kar pa še ne pomeni, da moramo seksati vsak dan (še posebej, če smo pri vzdrževanju te intimne povezave uspešni). Amy Muise, vodilna raziskovalka, meni, da so za srečno zvezo pomembni tudi odprtost in pogovori o spolnih potrebah.
Pomembno je torej, da ohranjamo intimno vez in da s seksom ne ‘tečnarimo’ preveč.

15+ intimnih stvari, ki bi jih moral narediti vsak par vsaj enkrat 15+ intimnih stvari, ki bi jih moral narediti vsak par vsaj enkrat BeFunky Collage Ilustracije, s katerimi se lahko poveže vsak par 5 načinov, kako se naše telo odzove na razhod 5 načinov, kako se naše telo odzove na razhod 7 skrivnosti moških, ki ženskam niso znane 7+ skrivnosti o moških, ki večini ženskam niso znane · · ·