Salomon Wings Pro 2
Utrip mesta · šport

Salomon Wings Pro 2 so popolnoma nove trail superge, ki ne poznajo tehnično zahtevnih poti, spusti pa postanejo zabavni kot vožnja z vlakcem v zabaviščnem parku. S trail tekaškimi copati Wings Pro 2 boste na razgibanih terenih še bolj odločni in samozavestni. So lažji in vzdržljivejši, omogočajo večji nadzor na tehnično zahtevnih vzponih in spustih ter zagotavljajo boljši oprijem stopala kot predhodnik.

Nove trail superge Salomon Wings Pro 2 omogočajo absoluten nadzor nad terenom. Z inovativno kombinacijo tehnologije nadgradijo tek, kar pride do izraza še posebej pri spustih, kjer so izjemen nadzor, oprijem in filigransko natančen občutek za podlago prisotni prav na vsakem koraku. Salomon je namreč v trial tekaškem copatu Salomon Wings Pro 2 združil, kar se je do zdaj zdelo domala nemogoče: oporo, stabilnost in vrhunski oprijem podlage. Pri tem ni sklepal kompromisov, zato so superge še vedno lahke, hitre in okretne.

PREBERITE ŠE: Salomon s kolekcijo S-LAB za zagrizene tekače

Novi Salomon Wings Pro 2 s šasijo Agile Chassis ponujajo izjemno stabilnost med tekom, a ne za ceno odzivnosti in teže copata. Plošča Profeel Film, ki je v sendviču med notranjim in zunanjim delom podplata, ščiti stopalo pred ostrimi skalami, s pomočjo dvojnega podplata pa so spusti samozavestnejši in bolj nadzorovani, saj je občutek nadzora pod nogami zagotovljen. Za oprijem skrbi sistem Sensifit, ki v kombinaciji s tehnologijo lepljenih šivov in v povezavi s sistemom hitrega zavezovanja kevlarskih vezalk Quicklace zagotavlja natančen oprijem stopala, ključen pri zahtevnih vzponih in spustih. Seveda svoje k popolnemu nadzoru nad tekom prispeva tudi podplat Contagrip, ki ničesar ne prepušča naključju niti v mokrih in spolzkih razmerah.

Superge Salomon Wings Pro 2Odpri galerijo
02_Hero_Shot_VIDEO Adidas NMD – Adidasova udarna tehnologija športnih copat SipaBoardsAir-Balance3 SipaBoards Air: slovenski samonapihljivi supi na Kickstarterju 100 let fitnes trendov 100 let ženske vadbe: ženski fitnes trendi skozi čas regeneracija-foto istock Pomen regeneracije po vadbi · ·