Otroška zibelka "Little Nest"
Utrip mesta · otroci

Viseča zibelka “Little Nest”, ki sledi obliki maternice, je udobno in pomirjujoče gnezdece, ki dojenčka zaziblje v trden sen. Izdelana iz ročno izdelanega filca iz merino volne in opremljena z močnimi usnjenimi pasovi, s katerimi zibelko pritrdimo na strop, zagotavlja odličen način za pomiritev nemirnih malčkov.

Viseča zibelka “Little Nest” je točno to, na kar pomislimo, ko slišimo njeno ime – udobna in pomirjujoča zibelka za dojenčke, ki zaziblje v trden sen. Oblikovalec Oszkar Vagi je inspiracijo za oblikovanje varnega gnezda poiskal v izkušnji, ki jo dojenček dobi v maternici, saj viseča zibelka, ki je z močnimi usnjenimi pasovi varno pritrjena na strop, odreagira na vsak dojenčkov gib in ga nežno zibajoča potolaži ter umiri. Gnezdece je narejeno iz enega samega kosa filca, ki ga iz merino volne ročno izdeluje obrtniški mojster László Girardi.

PREBERITE ŠE: Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje

Otroška zibelka "Little Nest"Odpri galerijo
Think & Shift otroški naslonjač Think & Shift otroški naslonjač nudi varno zavetje Škratmobil V Belo krajino prihaja Škratmobil Risanka Diego in prijatelji Slovenska animirana risanka Diego in prijatelji prek Kickstarterja v svet Charlie Crane - pohištvo Minimalistično otroško pohištvo podjetja Charlie Crane ·